Başlığa göre cevaplarsak yağ yakmak demek zaten kilo vermen demektir ikisi ayrı şeyler değil. Konudaki soruya göre vücut geliştirirken kilo verebilirsin olay aldığın kaloride.
Evet çünkü fazla karbonhidrat almaman gerekiyor. Basit biyoloji üzerinden gidersek, yağların yıkımı için önce karbonhidratlarını yıkımı gerekiyor. Ancak birden tümünü kesme, metabolizmana bağlı olarak dalgalanmalar yaşama.
Dostum, asla sadece yağ verme evde otururken kilo vermeye çalışmamalısın asla bunu yapma hem kendine zarar verirsin hem de hayvan gibi deri sarkması olur. Yavaş yavaş spor yapa yapabir anda yemek yemeyi kesmeden yapcaksüün.
Şeker aşırı tüketimde ödeme yol açabilir çok fazla tüketen bir insan aniden kendini yemekten kesse deride sarkmalara yol açar. Sağlıklı bir şekilde kilo vermek istersen sebzeyi arttır şekeri meyveden al kalsiyumu yoğurt ve kuruyemiş bakliyatlarından alabilirsin. 1 Ay bu dediğimi yap sonra gel yaz bana kilo takip programını tatlılar çörekler poğaçalar yasak ekmek yok veya kepek.
Merhaba, 87 kiloyum 179 boyumdayım. Bu aralar çok fazla tatlı yediğim için kilo aldım ve göbeğim tekrardan çıktı. Şimdi vücut geliştirme sporuna başlamak istiyorum fakat kilo da vermek istiyorum göbekten kurtulmak yani. İlk kilo mu vermem lazım yoksa zaten vücut geliştirirken kilo da verecek miyim? Bu konularda cahilim yardımcı olacak arkadaş olursa sevinirim.
Yediğin hemen her şeyin bir kalorisi var. Senin günlük harcadığın kalori de aşağı yukarı bellidir. Eğer yemeklerden aldığın kalori, harcadığın kalorinin altında olmazsa kilo veremez, yağ yakamazsın.
Yani vücut geliştirme kendi başına seni göbekten kurtarmaz. Senin asıl odaklanman gereken şey daha düşük kalori almak olmalı. Her sağlıksız şey yüksek kalori, her sağlıklı şey de düşük kalorili değildir. Şekersiz kola kalorisizdir ama kuruyemişler çok yüksek kalorilidir.
Şeker aşırı tüketimde ödeme yol açabilir çok fazla tüketen bir insan aniden kendini yemekten kesse deride sarkmalara yol açar. Sağlıklı bir şekilde kilo vermek istersen sebzeyi arttır şekeri meyveden al kalsiyumu yoğurt ve kuruyemiş bakliyatlarından alabilirsin. 1 Ay bu dediğimi yap sonra gel yaz bana kilo takip programını tatlılar çörekler poğaçalar yasak ekmek yok veya kepek.