Kilo vermem durdu

MustafaMerts

Hectopat
Merhaba, şubat ayında Gym'e başlamıştım, şubatta başladım marta kadar 5 kilo verdim ve bunu yiyerek yaptım, ondan sonra özel nedenlerden dolayı Mayıs'ta gidemedim haziran başı bir daha başladım. Bu sefer kararlıydım daha az porsiyon tüketecektim, ama Haziran'dan beri gidiyorum hala kilo veremedim 100 kiloda tıkandım arada 98 düşüyorum sonra bir daha 100 oluyorum. Kas artışım bayağı bir oldu ama yağdan gitmedi. Çevrem fark olduğunu söylüyor ama şahsen bir fark göremedim kaslanmak dışında. Günlük 600-700 kalori mecburi işimden dolayı zaten yakıyorum aldığım kalori miktarı ise 1400-1800 arası. Sizce nereyi kaçıyorum veya diyetisyene gitmeli miyim? 16 yaşımdayım boyum 1.96, kilom ise 100.

Dostum 100 kilodan 80 kiloya düşen biri olarak söylüyorum 15 yaşında iken gym + diyetle(diyet dediğim de az yemek ha ) ilk başlar da kilo vermem kolaydı 90'lara düştüğümde bir zaman kilo veremedim ama bu süreçte programa aynı şekil devam ettim ve sonrasında da çok hızlı bir şekilde 80'e düştüm bu süreç 2 aylık bir süreçti sen de aynı azimle devam etmelisin kolay gelsin inşaallah istediğin görünüme kavuşursun.

43 kilo vermiş birisi olarak söylüyorum. Diyetisyene gittiğinde kilo rahatlıkla vereceksin,unutma ki kilon diyetisyen de bile 'yavaşlayacak' çünkü ; Vücut,organların ile konuşuyor. Senin anlayacağın dilden söyleyeyim. 'Bu napıyor,neden değişmeye çalışıyor?' gibisinden alışma süreci var. Organlar kendi aralarında konuşup,1-2 hafta anlaştıktan sonra kilo gidişin daha hızlı olacaktır. Sadece sabret,durma olmaz diyetisyen de. Yavaşlama olur. Gramaj olarak yine düşecektir. En sağlıklısı yavaş kilo vermen ve diyetisyen+sporla çalışman. Ben gelipte sana 20 kilo da verdirtirim,yıllardır spor ve diyet sistemini bildiğim için. Ama gel gör ki ; Senin fiziğine ve sağlığına ne kadar sağlıklı olur bilemeyiz. Diyetisyen kan tahlili vs ister. O yüzden git dedim

Tesekkurler. Peki devletin diyetisyenini tercih edebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…