AhmetNrgz Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 234 22 Şubat 2022 #1 Merhaba, bel bölgesinde yırtılmalarım mevcut acaba bir duyduğuma göre coconat, Hindistan cevizi yağı yırtılmayı iyilşetiriyormuş doğru mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2022
Merhaba, bel bölgesinde yırtılmalarım mevcut acaba bir duyduğuma göre coconat, Hindistan cevizi yağı yırtılmayı iyilşetiriyormuş doğru mudur?
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.926 Çözümler 39 Yer Berlin 22 Şubat 2022 #2 Kanka aynı sorun bende de var kollarımda, belde, karnımda vs. bir çözümü yok bence ama deneyebilirsin veya videolara bakabilirsin zamanla zaten belli olmuyor.
Kanka aynı sorun bende de var kollarımda, belde, karnımda vs. bir çözümü yok bence ama deneyebilirsin veya videolara bakabilirsin zamanla zaten belli olmuyor.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 22 Şubat 2022 #3 Justosious dedi: Kanka aynı sorun bende de var bir çözümü yok bence ama deneyebilirsin veya videolara bakabilirsin zamanla zaten belli olmuyor. Genişletmek için tıkla... Baktım şimdi tedavisi varmış.
Justosious dedi: Kanka aynı sorun bende de var bir çözümü yok bence ama deneyebilirsin veya videolara bakabilirsin zamanla zaten belli olmuyor. Genişletmek için tıkla... Baktım şimdi tedavisi varmış.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.494 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 22 Şubat 2022 #4 XEfe.Bey dedi: Baktım şimdi tedavisi varmış. Genişletmek için tıkla... Hocam yazar mısınız? Bende de çok fazla var...
XEfe.Bey dedi: Baktım şimdi tedavisi varmış. Genişletmek için tıkla... Hocam yazar mısınız? Bende de çok fazla var...
AhmetNrgz Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 234 22 Nisan 2022 #5 XEfe.Bey dedi: Baktım şimdi tedavisi varmış. Genişletmek için tıkla... Tedavisi lazer değil mi?