S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 15 Kasım 2018 #1 Yarın kilogramın tanımının değişmesi için oylama yapılacak. Yani 16 Kasım'da. Sizler ne düşünüyorsunuz? Değişmeli mi?
Yarın kilogramın tanımının değişmesi için oylama yapılacak. Yani 16 Kasım'da. Sizler ne düşünüyorsunuz? Değişmeli mi?
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 15 Kasım 2018 #2 Ben hep 50 Lira'lık alıyorum.... Şaka bir yana Kilogram terimi güncel bilimsel camiada zaten işlevini yitirmişti. Kesin karşılıklara bağlanması iyi olacaktır. Bu durum normal kullanıcıyı zaten hiç etkilemeyecek
Ben hep 50 Lira'lık alıyorum.... Şaka bir yana Kilogram terimi güncel bilimsel camiada zaten işlevini yitirmişti. Kesin karşılıklara bağlanması iyi olacaktır. Bu durum normal kullanıcıyı zaten hiç etkilemeyecek
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 15 Kasım 2018 #3 Sanirim gecen hafta sevgili Baris Özcan bunun videosunu yapmisti. Yoksa baska birisi mi? Hatirlayamadim simdi. Ama bizleri etkilemeyecegi acik
Sanirim gecen hafta sevgili Baris Özcan bunun videosunu yapmisti. Yoksa baska birisi mi? Hatirlayamadim simdi. Ama bizleri etkilemeyecegi acik
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 15 Kasım 2018 #4 Kilonun tanımı değişecek derken kiloyu evrensel bir şekilde hesaplamak için bilimsel tanımı yapılacak, yani bizim hayatımızı etkilemeyecek.
Kilonun tanımı değişecek derken kiloyu evrensel bir şekilde hesaplamak için bilimsel tanımı yapılacak, yani bizim hayatımızı etkilemeyecek.
FrontPage. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 3.247 Makaleler 3 Çözümler 6 15 Kasım 2018 #5 Anlamadım.
ardelia Decapat Katılım 15 Ekim 2018 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Kasım 2018 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şurada çok güzel açıklamışlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şurada çok güzel açıklamışlar.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 15 Kasım 2018 #7 ardelia dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şurada çok güzel açıklamışlar. Genişletmek için tıkla... Bizim manavın haberi var mı bu durumdan acaba Güzel bir video olmuş.
ardelia dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şurada çok güzel açıklamışlar. Genişletmek için tıkla... Bizim manavın haberi var mı bu durumdan acaba Güzel bir video olmuş.
fatihdennis Decapat Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Kasım 2018 #8 Bizle bir ilgisi yok sadece Sl biriminde tanımı değişiyor. Yani manava gittiğinizde 1 kilo domates salıver abi dediğinizde "kilogram mı kaldı yeğenim" demeyecektir.
Bizle bir ilgisi yok sadece Sl biriminde tanımı değişiyor. Yani manava gittiğinizde 1 kilo domates salıver abi dediğinizde "kilogram mı kaldı yeğenim" demeyecektir.
FrontPage. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 3.247 Makaleler 3 Çözümler 6 16 Kasım 2018 #9 ardelia dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şurada çok güzel açıklamışlar. Genişletmek için tıkla... Ne kadar itici adam bu ya. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2018
ardelia dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şurada çok güzel açıklamışlar. Genişletmek için tıkla... Ne kadar itici adam bu ya.
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 16 Kasım 2018 #10 Bakkalda pek değişmez gibi. Bazıları hala 50 kuruşa beş yüz bin lira dediği için. Süre alacaktır tamamen değişmesinde şahsi fikrim.
Bakkalda pek değişmez gibi. Bazıları hala 50 kuruşa beş yüz bin lira dediği için. Süre alacaktır tamamen değişmesinde şahsi fikrim.