ardelia Decapat Katılım 15 Ekim 2018 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Kasım 2018 #11 FrontPage. dedi: Ne kadar itici adam bu ya. Genişletmek için tıkla... Aynen ben de öyle düşündüm izlerken ama en ayrıntılı da bu adam açıklamış. Böyle Türkçe içerik bulmak baya zor. Olanlarla idare ediyoruz. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2018
FrontPage. dedi: Ne kadar itici adam bu ya. Genişletmek için tıkla... Aynen ben de öyle düşündüm izlerken ama en ayrıntılı da bu adam açıklamış. Böyle Türkçe içerik bulmak baya zor. Olanlarla idare ediyoruz.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 17 Kasım 2018 #12 ardelia dedi: Aynen ben de öyle düşündüm izlerken ama en ayrıntılı da bu adam açıklamış. Böyle Türkçe içerik bulmak baya zor. Olanlarla idare ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Yapay zekanın haber sunduğu videoyu kasıtlı mı yaptı acaba Acayip kendisine benziyordu Ama yalın dille anlatması güzel olmuş.
ardelia dedi: Aynen ben de öyle düşündüm izlerken ama en ayrıntılı da bu adam açıklamış. Böyle Türkçe içerik bulmak baya zor. Olanlarla idare ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Yapay zekanın haber sunduğu videoyu kasıtlı mı yaptı acaba Acayip kendisine benziyordu Ama yalın dille anlatması güzel olmuş.