Kilolu insanlar daha mı güçlü?

Mc_Tuto

Centipat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Genellikle gerçekte gördüğümüz veya sosyal medyadaki kavgalarda genellikle kilolu insanlar galip geliyor. Hatta şu şekil bir örnek vereyim: Amerika'daki bir işletmenin güvenliğini sağlayan çalışanlar hep obezler, zaten böyle olması daha iyi diye tercih ediliyor. Kilolu bir insanı nasıl yenebiliriz? Bu konu hakkında fikirleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle görünüyor aslında kişiden kişiye değişir bence. Orta okulda Kürşat diye bi arkadaş vardı çok kiloluydu ama güçlüydü, simit oynarken sesi kesildiğinde vurmaya korkuyoduk vursak da zaten bi ittirmesiyle direk uzatıyodu bizi yere, başka kilolu arkadaşımız daha korkakdı gelen geçenin ezdiği biri hepsi değil yani.

Bunun için araştırma falan yapmadım ama bence küçüklükten beri kilolu olan insanların gelişimi daha fazla oluyor gibi geldi mesela benimle aynı yaşta olan bir arkadaşım çocukluğundan beri kilolu ben ise bir deri bir kemiktim şu an 70 kiloyum arkadaşımda 100 kilo üzeri ama gymde benim kilolarımın 20 fazlasını rahat yapıyor.

Evet arkadaşlarımda en düşük kilolu ben olduğum için kavgalardan uzak duruyorum ittiremiyorum bile.
Eğer özel dövüş teknikleri biliyorsan yine de kiloluları dövebilirsin ama bilmiyorsan 1V1'de zor.

Daha çok yemek yiyip beslenen kişinin kasları doğal olarak zayıf insanlara oranla daha çok beslenir bu yüzden obez insanlar genelde zayıf insanlardan güçlüdür.

Genellikle gerçekte gördüğümüz veya sosyal medyadaki kavgalarda genellikle kilolu insanlar galip geliyor. Hatta şu şekil bir örnek vereyim: Amerika'daki bir işletmenin güvenliğini sağlayan çalışanlar hep obezler, zaten böyle olması daha iyi diye tercih ediliyor. Kilolu bir insanı nasıl yenebiliriz? Bu konu hakkında fikirleriniz nelerdir?
Amerika'da kurşun işlemediği için tercih ediliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı