Kilolu ve diyabete yaklaşan biri creatin kullanabilir mi?

dark07

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 17 yaşındayım, kilom 122 civarıydı. Hastaneye gittim, doktor diyabete çok yaklaşmışsın, kolesterol falan her şey çok yüksek dedi. Spora gitmeden 8-9 kilo civarı verdim, şu an 113'üm. Spora başladım 1 haftadır ama kreatin kullanmak istiyorum, ancak diyabet ve kolesterolden dolayı korkuyorum. Sizce bir sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bu süreç uzun sürüyor. İstikrarlı şekilde abur cubur yemeyi tamamen kesmen gerekiyor. Günlük daha az beslen, öğünlerde salata, haşlanmış yumurta gibi düşük kalorili veya çok doyurucu yiyecekler tercih et. En önemlisi pes etme. Sıkı çalışırsan ilk aydan etkileri görmeye başlarsın istediğin yerlere beşinci altıncı ayda gelirsin.

Günde 2 öğüne düş. Kardio yap günlük 10 bin adım mesela. İp atlamaya başlayabilirsin çok kalori yakan tüm vucudu çalıştıran hareketlerdendir IP atlamak.

Spora gitmek kilo verme sürecinde çok ahım şahım değil bence verdiğin ücrete değmiyor. Gidip dambıl row mu yapacaksın?

Kreatine bulaşmadan önce yağ oranını iyice düşürmelisin o zaman istediğin estetik vücuda ulaşırsın.

Dostum bu süreç uzun sürüyor. İstikrarlı şekilde abur cubur yemeyi tamamen kesmen gerekiyor. Günlük daha az beslen, öğünlerde salata, haşlanmış yumurta gibi düşük kalorili veya çok doyurucu yiyecekler tercih et. En önemlisi pes etme. Sıkı çalışırsan ilk aydan etkileri görmeye başlarsın istediğin yerlere beşinci altıncı ayda gelirsin.

Günde 2 öğüne düş. Kardio yap günlük 10 bin adım mesela. İp atlamaya başlayabilirsin çok kalori yakan tüm vucudu çalıştıran hareketlerdendir IP atlamak.

Spora gitmek kilo verme sürecinde çok ahım şahım değil bence verdiğin ücrete değmiyor. Gidip dambıl row mu yapacaksın?

Kreatine bulaşmadan önce yağ oranını iyice düşürmelisin o zaman istediğin estetik vücuda ulaşırsın.

Abur cuburu falan kestim hocam temiz besleniyorum günde 1700 2000 arası kalori alıyorum ama kas gelişimi ve performans için kreatin kullanmak istiyorum ama kolestrol ve diyabetten dolayı korkuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı