Kilolular için Koltuk önerisi

Bütçe
1500-1700

XxX_KEBABTRG_XxX

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Mekatronik mühendisi
Boyum 1.85 kilom 143. Bütçem 1500-1700Tl arası daha üstüne çıkamam. Dış görünüş abartı olmadıkça (pembe beyaz gibi renkler olmasın yeter mavi siyah gri kırmızı renkler tercihimdir) Yeter ki beni taşıyacak bir koltuk aramaktayım.

Belki saçma gelebilir ama orta boyuttaki oyuncu koltuklarından almayı düşünüyorsanız bunun yerine rahat rahat yayılabileceğiniz normal bir koltuk alabilirsiniz.

Hocam yanlış anlamayın beni ama ben 1.89 boyundayım 103 kiloyum ve Rampage koltuğum kaliteli olmasına rağmen beni taşımıyor artık tekerlekler kırılıyor. Yani bir mağazaya gitme şansınız varsa gidip orada deneyin derim. Artık diyete başlamam gerektiğini koltuk tekerleklerinden anladım.

Belki saçma gelebilir ama orta boyuttaki oyuncu koltuklarından almayı düşünüyorsanız bunun yerine rahat rahat yayılabileceğiniz normal bir koltuk alabilirsiniz.

Oyun oynadığım yer dar bir alan bağzen ailem geçmesi gerekiyor bir şey oluyor bu yüzden normal koltuk pek olayabilir.
Hocam yanlış anlamayın beni ama ben 1.89 boyundayım 103 kiloyum ve Rampage koltuğum kaliteli olmasına rağmen beni taşımıyor artık tekerlekler kırılıyor. Yani bir mağazaya gitme şansınız varsa gidip orada deneyin derim. Artık diyete başlamam gerektiğini koltuk tekerleklerinden anladım.
Benide başlamam gerek bağzı hastalık sorunları nedeni ile kilo aldım ve durum dahada kötüye gitti

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı