Do6uk4n Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 12 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Counter Terrorist 26 Mayıs 2021 #1 Sadece şunu soruyorum bu adam kim neden böyle dans ediyor neden hakkında hiçbir bilgi yok? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sadece şunu soruyorum bu adam kim neden böyle dans ediyor neden hakkında hiçbir bilgi yok? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
demokamotar Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 774 Makaleler 2 Çözümler 2 26 Mayıs 2021 #2 Do6uk4n dedi: Sadece şunu soruyorum bu adam kim neden böyle dans ediyor neden hakkında hiçbir bilgi yok? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Belki arkadaşlarıyla iddaya girmiştir .
Do6uk4n dedi: Sadece şunu soruyorum bu adam kim neden böyle dans ediyor neden hakkında hiçbir bilgi yok? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Belki arkadaşlarıyla iddaya girmiştir .
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #3 Neden bilgi olsun? Adam anı yaşıyor işte
İBRAHİM166556 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 846 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #4 Biz doğuda yaşarken bazı böyle deliler oluyordu.Yani biz öyle diyorduk.Aslında otizmli gibi yani.Öyle düğünlere gidip dans edip halay çekiyordu.Davetsizdi yani.İnsanlarda bunu seviyordu.Çok karışık anlattım ama başka türlü anlatamam.
Biz doğuda yaşarken bazı böyle deliler oluyordu.Yani biz öyle diyorduk.Aslında otizmli gibi yani.Öyle düğünlere gidip dans edip halay çekiyordu.Davetsizdi yani.İnsanlarda bunu seviyordu.Çok karışık anlattım ama başka türlü anlatamam.