Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 8 Ocak 2020 #41 Keduket dedi: Yazılıda aklıma geldi. Soruları çözemedim onun yüzünden. Bayağı güldüm. Galiba bana bu 50 puana patladı. @Ribozom Genişletmek için tıkla... 50 puan gittiyse özür dilerim. Hemen kimlik değiştirmem lazım
Keduket dedi: Yazılıda aklıma geldi. Soruları çözemedim onun yüzünden. Bayağı güldüm. Galiba bana bu 50 puana patladı. @Ribozom Genişletmek için tıkla... 50 puan gittiyse özür dilerim. Hemen kimlik değiştirmem lazım
Keduket Decipat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 1.388 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Ocak 2020 #42 Ribozom dedi: 50 puan gittiyse özür dilerim. Hemen kimlik değiştirmem lazım Genişletmek için tıkla... Merak etme daha kimliğin saptanmadı. Hemen heçkır abimi çağırıyorum. IP'ni bulsun. Görüşeceğiz koçum.
Ribozom dedi: 50 puan gittiyse özür dilerim. Hemen kimlik değiştirmem lazım Genişletmek için tıkla... Merak etme daha kimliğin saptanmadı. Hemen heçkır abimi çağırıyorum. IP'ni bulsun. Görüşeceğiz koçum.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 8 Ocak 2020 #43 @Ribozom Ribozomlu Cıstırgo Sucuğu ve Biskrem paketinin arasındaki uyum harika, aklıma tek kazınan şey bu
@Ribozom Ribozomlu Cıstırgo Sucuğu ve Biskrem paketinin arasındaki uyum harika, aklıma tek kazınan şey bu
Keduket Decipat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 1.388 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Ocak 2020 #44 . Şaka bir yana zaten her türlü 50 puan gidiyordu. Sen bahanem oldun.
Reinschrift Centipat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 14 8 Ocak 2020 #45 nobody gives a sh*t about ribozomlu cıstırgo sucuğu or anyone else.
Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.753 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2020 #46 Kendisi bir ajandır. Gizli bilgiler toplamaktadır.
Keduket Decipat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 1.388 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Ocak 2020 #47 Atakan D. dedi: Kendisi bir ajandır. Gizli bilgiler toplamaktadır. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş duymasın, DH'den.
Atakan D. dedi: Kendisi bir ajandır. Gizli bilgiler toplamaktadır. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş duymasın, DH'den.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 8 Ocak 2020 #48 Keduket dedi: Recep Baltaş duymasın, DH'den. Genişletmek için tıkla... DH hesabım var ama adını bile bilmiyorum Başka hangi forumlar kaldı ajan olabileceğim?
Keduket dedi: Recep Baltaş duymasın, DH'den. Genişletmek için tıkla... DH hesabım var ama adını bile bilmiyorum Başka hangi forumlar kaldı ajan olabileceğim?
Mor Fasulye Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 907 Çözümler 1 Yer Ankara 8 Ocak 2020 #49 Keduket dedi: Recep Baltaş duymasın, DH'den. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş hocam bir baksanız şu konuya sanırım suikast planları yapılıyor size! Planlayan kişide ahanda @Ribozom. Pis ajan...
Keduket dedi: Recep Baltaş duymasın, DH'den. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş hocam bir baksanız şu konuya sanırım suikast planları yapılıyor size! Planlayan kişide ahanda @Ribozom. Pis ajan...
Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.753 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2020 #50 Ribozom dedi: DH hesabım var ama adını bile bilmiyorum Başka hangi forumlar kaldı ajan olabileceğim? Genişletmek için tıkla... Mesela SDN Forum'da "Lizozumlu Cıstırgo" veya başka bir forumda "Sentrozomlu Cıstırgo" nickleri ile ün salabilirsin.
Ribozom dedi: DH hesabım var ama adını bile bilmiyorum Başka hangi forumlar kaldı ajan olabileceğim? Genişletmek için tıkla... Mesela SDN Forum'da "Lizozumlu Cıstırgo" veya başka bir forumda "Sentrozomlu Cıstırgo" nickleri ile ün salabilirsin.