M Mehmetdndr Hectopat Katılım 30 Mart 2018 Mesajlar 29 21 Eylül 2023 #1 Kim milyonere başvurdum bu zamana kadar sorulmuş olan soruların database ini ya da belge gibi PDF'sini bulabilir miyim bilginiz var mı?
Kim milyonere başvurdum bu zamana kadar sorulmuş olan soruların database ini ya da belge gibi PDF'sini bulabilir miyim bilginiz var mı?
T Tearful Hectopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 969 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Gaia 21 Eylül 2023 #2 Mehmetdndr dedi: Kim milyonere başvurdum bu zamana kadar sorulmuş olan soruların database ini ya da belge gibi PDF'sini bulabilir miyim bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Doğrudan soruları bulabileceğin bir platforma denk gelmedim. O formatta soru tipi farklı genel kültür soruları adı altında bulunabiliyor.
Mehmetdndr dedi: Kim milyonere başvurdum bu zamana kadar sorulmuş olan soruların database ini ya da belge gibi PDF'sini bulabilir miyim bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Doğrudan soruları bulabileceğin bir platforma denk gelmedim. O formatta soru tipi farklı genel kültür soruları adı altında bulunabiliyor.
M Mehmetdndr Hectopat Katılım 30 Mart 2018 Mesajlar 29 22 Eylül 2023 #3 Tearful dedi: Doğrudan soruları bulabileceğin bir platforma denk gelmedim. O formatta soru tipi farklı genel kültür soruları adı altında bulunabiliyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim Bilgisi olan var mı Uppp Son düzenleme: 22 Eylül 2023
Tearful dedi: Doğrudan soruları bulabileceğin bir platforma denk gelmedim. O formatta soru tipi farklı genel kültür soruları adı altında bulunabiliyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim Bilgisi olan var mı Uppp