Kim possible dublajlı nereden izlenir?

Kim Possible'ı bu linkten izleyebilirsin. Eğer yüklenmiş videolarda sıkıntı çıkmadıysa ve bir süreden sonra oynatıcı otomatik olarak durdurmuyorsa, sorun olmadan izleyebiliyor olman lazım. Bir diğer konuysa:

Arkadaşım diğer konuda muhtemelen marka bağımlısı arkadaşlar saldırıp yorumumu ve konuyu kirletecekleri için buradan yazayım dedim. Gerçekten sadece fazla para vermeden kaliteli ürün sahibi olabilmen için bu yorumu yapıyorum. Başka farklı hiçbir gayem ve amacım yok. İnşallah dikkate alır ve bu ürünü satın alırsın. Tam olarak 3 yıldır bu ürünü kullanıyorum, son derece memnunum. O kadar memnunum ve ürüne güvenim tam ki kardeşime de bu yıl bir adet satın aldım. Mikrofonu bu fiyat için mükemmel. Sesini olduğundan daha güzel karşıya iletiyor. "Bu benim sesim mi gerçekten?" bile diyorsun. Bilgisayarının "ses ayarları" kısmından mikrofon sesini %95'e çektiğinde dip ses diye bir şey kalmıyor. Ses kalitesi ise yine aynı şekilde mükemmele yakın. O kadar güzel ve yüksek miktarda veriyor ki birisi yanında konuştuğunda kulaklığı çıkarman gerekiyor ama arkadan esen rüzgarın sesini veya kapı çaldığında zilin sesini falan rahatlıkla duyabiliyorsun. Oyunlarda ses kasmakta zerre zorlanmıyorsun. Örneğin CSGO'da A short kısmında beklerken B'de zıplayan adamı dahi duyabiliyorum çok rahatlıkla. Pedlerine gelecek olursak kulağı tamamen sardığı için zerre kulağa baskı uygulamıyor dolayısıyla 12 saat aralıksız kafanda tutsan dahi kulağın acımıyor. Ne kadar uzun süre kullanırsan kullan terleme de yapmıyor. Üst kısmı sert plastik olmadığı için kafana da baskı yapmıyor. Kafanın yapısına göre kendisi şekil alıyor. Dolayısıyla daha konforlu bir kullanım sunuyor. Kulaklığın üzerinde bulunan kumandadan; mikrofonunu tek tuşla açıp kapatabiliyorsun, kulaklığın ledlerini açıp kapatabiliyorsun, 3 farklı hazır ekolayzır ayarını kullanabiliyorsun, ses açıp kısabiliyorsun. Sözün özü, bu fiyata bu devirde daha iyi kulaklık bulamazsın. Başka hiçbir kulaklığa bakmadan gözün kapalı bu kulaklığı satın alabilirsin zerre şüphe duymana gerek yok o derece memnunum ve güveniyorum bu ürüne. Kablosu örgü olduğu için kablo kısmında da asla sorun yaşamazsın. Ne kopma olur, ne hasar görme olur. Ürünün hem Trendyol'da, hem Hepsiburada'da hem de N11 üzerindeki yorumlarına bakarsan neden bu ürünü bu kadar çok övdüğümü görebilirsin. YouTube üzerinde yayınlanmış olan incelemelerini de izleyebilirsin fakat bence hiç gerek yok direkt daha fazla pahalanmadan alıver. Aldıktan sonra izlersin, işini garantiye al :3)) Bu fiyata daha iyi bir kulaklık şuan satılmıyor. Şahsen ben ay sonu ilk önce bu klavyeyi alacağım (stoğu yenilenecek) daha sonrada diğer ay sana önerdiğim bu kulaklıktan bir adet daha satın alıp saklayacağım gelecekte kullanmak için. İyi günler dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı