Beroski Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.134 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Frankfurt 12 Mart 2023 #31 575457 dedi: Ne yazık ki bence pek ihtimali yok. Keşke olsa. Genişletmek için tıkla... 1. Turda İnce'ye basar geçerim, bari Kemal'e basmış olmam. Zaten bu seçim 2. tura kalır. 377660 dedi: İşte hocam bende ihtimali bile yok diyorum. İnce'nin kitlesi sadece sosyal medya üzerinde geçerli aynı Zafer gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam, 1. turda Kılıçdaroğlu'na vermeye kalbim dayanmaz. Çoğu kişi de böyle düşünüyor. %1 ihtimal bile olsa, 2. tura kalması ümidi ile İnce'ye basıp geçerim.
575457 dedi: Ne yazık ki bence pek ihtimali yok. Keşke olsa. Genişletmek için tıkla... 1. Turda İnce'ye basar geçerim, bari Kemal'e basmış olmam. Zaten bu seçim 2. tura kalır. 377660 dedi: İşte hocam bende ihtimali bile yok diyorum. İnce'nin kitlesi sadece sosyal medya üzerinde geçerli aynı Zafer gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam, 1. turda Kılıçdaroğlu'na vermeye kalbim dayanmaz. Çoğu kişi de böyle düşünüyor. %1 ihtimal bile olsa, 2. tura kalması ümidi ile İnce'ye basıp geçerim.
ouziiix Hectopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 213 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üçkağıtçı 12 Mart 2023 #32 All The Way dedi: Anket yap da bir şeye benzesin. Böyle konular sadece kavga gürültüden başka bir yere varmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam anket nasıl yapacağımı bilmiyorum ya
All The Way dedi: Anket yap da bir şeye benzesin. Böyle konular sadece kavga gürültüden başka bir yere varmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam anket nasıl yapacağımı bilmiyorum ya
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 12 Mart 2023 #33 Beroski dedi: Bu milletin eğitim düzeyi iyi olmadığı sürece hayatınızda hiçbir şey değişmeyecek hocam, merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Çok güzel söyledin.
Beroski dedi: Bu milletin eğitim düzeyi iyi olmadığı sürece hayatınızda hiçbir şey değişmeyecek hocam, merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Çok güzel söyledin.
eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.861 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #34 575457 dedi: Bir de böyleleri var, köylülerden beter. Genişletmek için tıkla... PKK'yı terör örgütü olarak görmüyorum ve selahattin demirtaş'ı serbest bırkacağım diyen birisine oy vermem.
575457 dedi: Bir de böyleleri var, köylülerden beter. Genişletmek için tıkla... PKK'yı terör örgütü olarak görmüyorum ve selahattin demirtaş'ı serbest bırkacağım diyen birisine oy vermem.
Beroski Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.134 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Frankfurt 12 Mart 2023 #35 eness24 dedi: PKK'yı terör örgütü olarak görmüyorum ve selahattin demirtaş'ı serbest bırkacağım diyen birisine oy vermem. Genişletmek için tıkla... Çözüm sürecini araştırmanı tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 12 Mart 2023
eness24 dedi: PKK'yı terör örgütü olarak görmüyorum ve selahattin demirtaş'ı serbest bırkacağım diyen birisine oy vermem. Genişletmek için tıkla... Çözüm sürecini araştırmanı tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GremoryRias Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.942 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mart 2023 #36 Sürprizbozan: Akıl sağlığını kaybet tabii ki erduğan
3 330856 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.081 Makaleler 1 Çözümler 6 12 Mart 2023 #37 Beroski dedi: Memleket Partisi iyi ilerliyor, 1. turda yine memlekete vermek en iyisi olabilir, belki 2. tura bile kalabilirler. Genişletmek için tıkla... 1.Tur 2. Tur ne oluyor tam olarak? 2. Tura kalmak iyi bir şey mi?
Beroski dedi: Memleket Partisi iyi ilerliyor, 1. turda yine memlekete vermek en iyisi olabilir, belki 2. tura bile kalabilirler. Genişletmek için tıkla... 1.Tur 2. Tur ne oluyor tam olarak? 2. Tura kalmak iyi bir şey mi?
Beroski Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.134 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Frankfurt 12 Mart 2023 #38 330856 dedi: 1.Tur 2. Tur ne oluyor tam olarak? 2. Tura kalmak iyi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Bir parti 1. Turda yani ilk seçimde %50 oy toplarsa direkt kazanır ancak %49.5 bile alsa seçim 2. Tura kalır.
330856 dedi: 1.Tur 2. Tur ne oluyor tam olarak? 2. Tura kalmak iyi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Bir parti 1. Turda yani ilk seçimde %50 oy toplarsa direkt kazanır ancak %49.5 bile alsa seçim 2. Tura kalır.
MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.477 Çözümler 7 Yer NY 12 Mart 2023 #39 Mustafa Sarıgül
L limontayfa Picopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #40 Reise