Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.230 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ağustos 2022 #11 Liberal ve sağcı çok uyuşmuyor sanki usta.
Yehuda Barwald Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 329 Yer Zurich, Switzerland Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #12 Taha_Blackdavid dedi: Seçimlerde sonuncu olmayacak şartını unutmuşum Genişletmek için tıkla... Liberal demokrat parti seçmenlerinin %85 yurt dışında olması dışında sorun yok.
Taha_Blackdavid dedi: Seçimlerde sonuncu olmayacak şartını unutmuşum Genişletmek için tıkla... Liberal demokrat parti seçmenlerinin %85 yurt dışında olması dışında sorun yok.
The Pupet Picopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 114 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #13 Ldp sağcı mı?
Taha_Blackdavid Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 371 Çözümler 2 20 Ağustos 2022 #14 Shimada Sensei dedi: Liberal ve sağcı çok uyuşmuyor sanki usta. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi uyuşuyor liberal olup solcu olan birini gördün mü?
Shimada Sensei dedi: Liberal ve sağcı çok uyuşmuyor sanki usta. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi uyuşuyor liberal olup solcu olan birini gördün mü?
Yehuda Barwald Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 329 Yer Zurich, Switzerland Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #15 The Pupet dedi: Ldp sağcı mı? Genişletmek için tıkla... Liberallik = kemalist türkçülük.
The Pupet Picopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 114 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #16 Taha_Blackdavid dedi: Gayet iyi uyuşuyor liberal olup solcu olan birini gördün mü? Genişletmek için tıkla... Çok Gördük. Yehuda Barwald dedi: Liberallik = kemalist türkçülük. Genişletmek için tıkla... İroni yaptım.
Taha_Blackdavid dedi: Gayet iyi uyuşuyor liberal olup solcu olan birini gördün mü? Genişletmek için tıkla... Çok Gördük. Yehuda Barwald dedi: Liberallik = kemalist türkçülük. Genişletmek için tıkla... İroni yaptım.
Taha_Blackdavid Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 371 Çözümler 2 20 Ağustos 2022 #17 The Pupet dedi: Çok gördük. Genişletmek için tıkla... Liberallik kapitalizm gibi bir şeydir. Kapitalizm de üretim araçlarının özel mülkiyette bulunmasıdır. Ayrıca tüm liberaller kapitalisttir
The Pupet dedi: Çok gördük. Genişletmek için tıkla... Liberallik kapitalizm gibi bir şeydir. Kapitalizm de üretim araçlarının özel mülkiyette bulunmasıdır. Ayrıca tüm liberaller kapitalisttir
The Pupet Picopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 114 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #18 Taha_Blackdavid dedi: Liberallik kapitalizm gibi bir şeydir. Kapitalizm de üretim araçlarının özel mülkiyette bulunmasıdır. Ayrıca tüm liberaller kapitalisttir Genişletmek için tıkla... Evet. Bunu herkes biliyor.
Taha_Blackdavid dedi: Liberallik kapitalizm gibi bir şeydir. Kapitalizm de üretim araçlarının özel mülkiyette bulunmasıdır. Ayrıca tüm liberaller kapitalisttir Genişletmek için tıkla... Evet. Bunu herkes biliyor.
Taha_Blackdavid Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 371 Çözümler 2 20 Ağustos 2022 #19 The Pupet dedi: Evet. Bunu herkes biliyor. Genişletmek için tıkla... E solculuk da üretim araçlarının devletin elinde bulunmasıdır. Liberal olup solcu olan birini görmedim.
The Pupet dedi: Evet. Bunu herkes biliyor. Genişletmek için tıkla... E solculuk da üretim araçlarının devletin elinde bulunmasıdır. Liberal olup solcu olan birini görmedim.
The Pupet Picopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 114 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #20 Taha_Blackdavid dedi: E solculuk da üretim araçlarının devletin elinde bulunmasıdır. Liberal olup solcu olan birini görmedim. Genişletmek için tıkla... Bu başka solculuk. Bizim bahsettiğimiz kemalist atatürkçü solculuğu.
Taha_Blackdavid dedi: E solculuk da üretim araçlarının devletin elinde bulunmasıdır. Liberal olup solcu olan birini görmedim. Genişletmek için tıkla... Bu başka solculuk. Bizim bahsettiğimiz kemalist atatürkçü solculuğu.