AllyFeedon Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 2.434 Makaleler 4 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 GIGABYTE A320M S2H XPG Gammix D30 (2x8 16GB) Sapphire Rx 470 Nitro O.C Zalman ZM500-LXII Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #62 sevimsiz57 dedi: en iyisi memleket partisi Genişletmek için tıkla... Ben partizan değilim ama tam olarak şu an önümde öyle bir seçenek olsa oyumu verirdim.
sevimsiz57 dedi: en iyisi memleket partisi Genişletmek için tıkla... Ben partizan değilim ama tam olarak şu an önümde öyle bir seçenek olsa oyumu verirdim.
G garip10 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 387 Çözümler 1 20 Ağustos 2022 #63 Akp veya refah.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 20 Ağustos 2022 #64 AllyFeedon dedi: Senden beklediğim hareket . Genişletmek için tıkla... Bu yüzden engellemiştim işte Furkanrew dedi: Bana ver. Genişletmek için tıkla... Oyum sana reis.
AllyFeedon dedi: Senden beklediğim hareket . Genişletmek için tıkla... Bu yüzden engellemiştim işte Furkanrew dedi: Bana ver. Genişletmek için tıkla... Oyum sana reis.
ErenKalkan Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 460 Çözümler 5 20 Ağustos 2022 #65 Taha_Blackdavid dedi: Soru belli. Bana; -Liberal -Mülteci istemeyen. -Sağcı Bir parti söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Zafer partisi olarak tavsiyem bence hem doğru ekonomi politikası eğitim politikası benim için çok mantıklı geldi CHP *K parti diğer partiler rezil.
Taha_Blackdavid dedi: Soru belli. Bana; -Liberal -Mülteci istemeyen. -Sağcı Bir parti söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Zafer partisi olarak tavsiyem bence hem doğru ekonomi politikası eğitim politikası benim için çok mantıklı geldi CHP *K parti diğer partiler rezil.
Furkanrew Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 162 20 Ağustos 2022 #66 William Crusader dedi: Bu yüzden engellemiştim işte Oyum sana reis. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kral daima çalışıcaz
William Crusader dedi: Bu yüzden engellemiştim işte Oyum sana reis. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kral daima çalışıcaz
ErenKalkan Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 460 Çözümler 5 20 Ağustos 2022 #67 Silinen üye dedi: Ben oy pusulasına kendi adımı yazıp altına evet basacağım. Sizde gözünüzü kapatın birine basın. Genişletmek için tıkla... Bir ülkenin kaderini dalgaya alıncak bir konu olarak görmeniz sizin gibi insanların oy vermesi korkunç.
Silinen üye dedi: Ben oy pusulasına kendi adımı yazıp altına evet basacağım. Sizde gözünüzü kapatın birine basın. Genişletmek için tıkla... Bir ülkenin kaderini dalgaya alıncak bir konu olarak görmeniz sizin gibi insanların oy vermesi korkunç.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 20 Ağustos 2022 #68 Furkanrew dedi: Eyvallah kral daima çalışacağız Genişletmek için tıkla... Vaatler nedir usta?
irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #69 EREN SATAR dedi: Ben şu an da kimseye oy atmam. Genişletmek için tıkla... Peki oy kullanacak milyonlarca “cahil“ insan? 23 son çare dostum yoksa milyonlarca gencin hayatı bitecek.
EREN SATAR dedi: Ben şu an da kimseye oy atmam. Genişletmek için tıkla... Peki oy kullanacak milyonlarca “cahil“ insan? 23 son çare dostum yoksa milyonlarca gencin hayatı bitecek.
ÜlkerÇikolata Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 980 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #70 Bana vereceksin kardeşim herkese kendimden dağıtacam kazanınca.