ErenKalkan Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 460 Çözümler 5 20 Ağustos 2022 #81 388526 dedi: İlk tur liberal demokrat partiye ver, sonra da CHP'ye vermen gerekiyor. CHP kazanırsa muhalefet güçlenecek. Genişletmek için tıkla... CHP tek kozu akp görüyoruz CHP eleştirilemez kılıçdaroglu eleştirilemez tanrı olarak görüyorlar adamı.
388526 dedi: İlk tur liberal demokrat partiye ver, sonra da CHP'ye vermen gerekiyor. CHP kazanırsa muhalefet güçlenecek. Genişletmek için tıkla... CHP tek kozu akp görüyoruz CHP eleştirilemez kılıçdaroglu eleştirilemez tanrı olarak görüyorlar adamı.
Furkanrew Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 162 20 Ağustos 2022 #82 William Crusader dedi: Vaatler nedir usta? Genişletmek için tıkla... Herkesin steamine 10 dolar hediye+Mülteci Avcısı abiye bir ordu vericem .Sonra da kendime bi saray yapcam işte.
William Crusader dedi: Vaatler nedir usta? Genişletmek için tıkla... Herkesin steamine 10 dolar hediye+Mülteci Avcısı abiye bir ordu vericem .Sonra da kendime bi saray yapcam işte.
kaskımı geri ver Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 949 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #83 Furkanrew dedi: Herkesin steamine 10 dolar hediye+Mülteci Avcısı abiye bir ordu vericem .Sonra da kendime bi saray yapcam işte. Genişletmek için tıkla... CSGO prime tekrar 24 TL olsun başkanım.
Furkanrew dedi: Herkesin steamine 10 dolar hediye+Mülteci Avcısı abiye bir ordu vericem .Sonra da kendime bi saray yapcam işte. Genişletmek için tıkla... CSGO prime tekrar 24 TL olsun başkanım.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 20 Ağustos 2022 #84 ErenKalkan dedi: Mizahi olur ama ciddi ciddi gözüm kapalı önüme gelene basacağım demek korkunç. Genişletmek için tıkla... AKP karşısında HDP olmaz ise neredeyse herkese oy basabiliriz.
ErenKalkan dedi: Mizahi olur ama ciddi ciddi gözüm kapalı önüme gelene basacağım demek korkunç. Genişletmek için tıkla... AKP karşısında HDP olmaz ise neredeyse herkese oy basabiliriz.
ÜlkerÇikolata Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 980 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #85 kaskımı geri ver dedi: Ben hiçbirşey anlamadım galiba akp’ye vereceğim oyu. Genişletmek için tıkla... Bana ver kardeşim pusulada yerim belli.
kaskımı geri ver dedi: Ben hiçbirşey anlamadım galiba akp’ye vereceğim oyu. Genişletmek için tıkla... Bana ver kardeşim pusulada yerim belli.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 20 Ağustos 2022 #86 Furkanrew dedi: Herkesin steam'ine 10 dolar hediye+Mülteci Avcısı abiye bir ordu vereceğim .Sonra da kendime bir saray yaptıracağım işte. Genişletmek için tıkla... Kendine de bir Türkçe kursu alırsın artık, he?
Furkanrew dedi: Herkesin steam'ine 10 dolar hediye+Mülteci Avcısı abiye bir ordu vereceğim .Sonra da kendime bir saray yaptıracağım işte. Genişletmek için tıkla... Kendine de bir Türkçe kursu alırsın artık, he?
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 20 Ağustos 2022 #87 Recep Tayyip Erdoğan oy verin pişman olmazsınız ekonomi uçuyor su anda.
ErenKalkan Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 460 Çözümler 5 20 Ağustos 2022 #88 William Crusader dedi: Akp karşısında hdp olmaz ise neredeyse herkese oy basabiliriz. Genişletmek için tıkla... CHP aynı b*kun kırmızısı.
William Crusader dedi: Akp karşısında hdp olmaz ise neredeyse herkese oy basabiliriz. Genişletmek için tıkla... CHP aynı b*kun kırmızısı.
Dwnity Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 467 20 Ağustos 2022 #89 Hocam şöyle düşünelim asgari ücret Türkiye'de 5500 TL ABD'de 2400 dolar ABD'de lüx bir havuzlu evi $749, 000 dolara alabiliyorsun Türkiye'de 1.550.000 TL'ye orta düzey bir sitede daire alabiliyorsun. Kime oy vereceğiniz size kalmış.
Hocam şöyle düşünelim asgari ücret Türkiye'de 5500 TL ABD'de 2400 dolar ABD'de lüx bir havuzlu evi $749, 000 dolara alabiliyorsun Türkiye'de 1.550.000 TL'ye orta düzey bir sitede daire alabiliyorsun. Kime oy vereceğiniz size kalmış.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 20 Ağustos 2022 #90 ErenKalkan dedi: CHP aynı b*kun kırmızısı. Genişletmek için tıkla... Bas reise.