Cemkoray Megapat Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #11 Sabito bayağı iyi bir hashira olabilirdi gerçekten gördüğüm ilk an demiştim bayağı güçlü birisine benziyor ama ölmüş...
Sabito bayağı iyi bir hashira olabilirdi gerçekten gördüğüm ilk an demiştim bayağı güçlü birisine benziyor ama ölmüş...
egeed Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 12 Mayıs 2021 #12 Cemkoray dedi: Sabito bayağı iyi bir hashira olabilirdi gerçekten gördüğüm ilk an demiştim bayağı güçlü birisine benziyor ama ölmüş... Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Spoiler Ama kimse hashira olamadı (İnosuke, Tanjiro gibi kişilerden bahsediyorum.)
Cemkoray dedi: Sabito bayağı iyi bir hashira olabilirdi gerçekten gördüğüm ilk an demiştim bayağı güçlü birisine benziyor ama ölmüş... Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Spoiler Ama kimse hashira olamadı (İnosuke, Tanjiro gibi kişilerden bahsediyorum.)
EnesBaba16 Femtopat Katılım 6 Haziran 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #13 Bunları yarısı Mangada geçiyor.