Instagram Kimin takipten çıkardığını görmenin yolu var mıdır?

Cr Oyuncusu

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye
Bazıları bilerek beni takipden çıkarıp takipçisinden çıkarmıyor. Bu sefer farklı bir algı oluyor ve bu durumdan hoşlanmıyorum. Bunu bana bildirecek ve kimin yaptığını bulacak güvenilir bir uygulama var mı?

Seni kimin takip etmediğini bakabileceğin bir yöntem vardı ama sana bildirip,kimin çıktığını gösterecek güvenilir uygulama bulamazsınız play storeda ki uygulamalara güvenme

3. parti o tarz uygulamalar sağlam pabuç olmuyor. Önermiyorum. Çok takipçiniz yoksa önem verdiğiniz insanlara kendiniz bakabilirsiniz. Çok da takmayın derim.

İnternette gördüm Instagram'da takip ettiklerini ve takipçilerinin PDF'ini indirip yapay zekaya atıyorsun o buluyor.

InstagramUnfollowers virüs vs olacağanı sanmıyorum ben yapmıştım 2-3 kere falan fakat sorumluluğu üstümden atayım buradaki kodu web tarayıcısından açtığınız Instagram hesabınıza sağ tıklayıp denetle yaptığınızda bir "run" yazısı çıkacak ona tıkladığınızda gözüküyor.

Yasak mı bilmiyorum umarım değildir. Benim eklentim vardı hocam unfollower sekmesinden sizin takip ettiğiniz ama sizi takip etmeyenleri listeliyor ve çıkarma olanağı sağlıyor. Açık kaynak bakabilirsiniz, unfollow özelliği için farklı açık kaynak projeden ilham almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…