stoxienN Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 231 11 Şubat 2024 #1 İstanbul'da çok fazla çakarlı araç görüyorum bunların ne kadarı yasal bilemiyorum. Çakar taktırmak için izin çıkarttırmak gerekiyormuş bu izni kimler neye göre alabiliyor şartları neler?
İstanbul'da çok fazla çakarlı araç görüyorum bunların ne kadarı yasal bilemiyorum. Çakar taktırmak için izin çıkarttırmak gerekiyormuş bu izni kimler neye göre alabiliyor şartları neler?
mustafacelil Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 396 Çözümler 2 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #2 Acil durum ekipleri takar. mustafacelil dedi: Acil durum ekipleri takar. Genişletmek için tıkla... Onların dışında yasal değil.
Acil durum ekipleri takar. mustafacelil dedi: Acil durum ekipleri takar. Genişletmek için tıkla... Onların dışında yasal değil.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.275 Çözümler 56 11 Şubat 2024 #3 Herhangi bir tanıdığın varsa alabilirsin. Onun dışında bazı devlet görevlileri alabilir.