Kimliği kaybetmek sorun olur mu?

BabaProKral12

Decapat
Daha fazla  
Selam. Bugün dışarıda gezerken kimliğimi düsürdüm. Parayla kimlik aynı yerde duruyordu sanırım parayı alırken düsürdüm. Basıma bir şeyler gelebilir mi?
Yeni kimlik nasıl çıkartabilirim?

Selam. Bugün dışarıda gezerken kimliğimi düsürdüm. Parayla kimlik aynı yerde duruyordu sanırım parayı alırken düsürdüm. Basıma bir şeyler gelebilir mi?
Yeni kimlik nasıl çıkartabilirim?

Başına birçok şey gelebilir, senin adına kredi çekebilirler, bütün mâlını mülkünü alabilirler diye biliyorum acilen bulmalısın ya da yeni kimlik çıkarmalısın.

Başına birçok şey gelebilir, senin adına kredi çekebilirler, bütün mâlını mülkünü alabilirler diye biliyorum acilen bulmalısın ya da yeni kimlik çıkarmalısın.
Böyle birşey tabii ki mümkün değil.

Böyle bir şey tabii ki mümkün değil.

Bencede değildir çünkü bu verilere ulaşmak artık çok kolay. Peynir ekmek gibi satılıyor diyeceğim satılmıyorda bedava internette yeterince araştırma yaparsan bulursun.

Bir şey olmaz yeni kimlik için nüfus müdürlüğünden randevu alacaksın.

2 madde sunduysam bir tanesi doğru en azından dostum, En az bir kere bile kredi çektiysen eğer sana T.C. no gibi şeyleri sorarlar kimlikte ise bu bilgiler yazıyor.

Şu an ülkedeki herkesin T.C. kimlik numaraları 15 saniye içinde bulunabiliyor. Senin dediğin doğru olsaydı ülkedeki herkesin mal varlığını kaybetmesi lâzımdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…