Kimliğimi kaybettim

Evet çünkü rapor ettim.

Kendi kimliğini değil kimliğini çaldığı kişinin kimliğini bırakacak. Veya çaldığı kişinin kimlik bilgilerini not olarak bırakacak.

Tamam işte sözde cinayeti başkasına yıkacak değil mi? Bunu gören hakim ve savcının aklına hiç mi gelmez cinayeti bu adam işlemiş olsa gelip teslim olurdu, bu cinayetin şüphelisi bu kimliğin sahibinden başka herkes olabilir der.

Kendi kimliğini değil kimliğini çaldığı kişinin kimliğini bırakacak. Veya çaldığı kişinin kimlik bilgilerini not olarak bırakacak.
Polis de "aa bu kimliğini bırakmış tamam suçu bu işlemiştir" der zaten.

İnsanları boşuna telaşlandırmayın burda. Kayıp olarak bildirdikten sonra başına bir şey gelmesi ve onun suçlanması zor.

Polis de "aa bu kimliğini bırakmış tamam suçu bu işlemiştir" der zaten.

İnsanları boşuna telaşlandırmayın burada. Kayıp olarak bildirdikten sonra başına bir şey gelmesi ve onun suçlanması zor.

Telaşlandırmak neden benim amacım olsun? İşim gücüm yok insanları telaşlandıracağım. Resmen komedi. Katil olan kişi ya eldiven kullandıysa? Polis direkt kimliğe tepki çekmez mi?

Adam neden teslim olsun? Kaç tane katil gördünüz gidip kendisi teslim olan? Evet der fakat zamanda öncelikli olarak kimliğe tepki çeker.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç tane katil gördünüz gidip kendisi teslim olan ?

Kaç tane katil gördünüz cinayet işleyip kimliğini maktülün üstüne bir de not düşüp bırakıp? Ben canlı olarak cinayete şahit oldum, adam kadını kaldığım yurdun önünde öldürdü ve teslim olmak için polisi bekledi. Ayrıca çokta haberlerde gördüm cinayet işleyip teslim olan.

Bayram öncesi telaşla bilgilendirmeyi nüfus müdürlüğüne yaptık. Korku pompacılarına selam

Sakın parayla kimliği aynı cebe koymayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…