Tamam işte sözde cinayeti başkasına yıkacak değil mi? Bunu gören hakim ve savcının aklına hiç mi gelmez cinayeti bu adam işlemiş olsa gelip teslim olurdu, bu cinayetin şüphelisi bu kimliğin sahibinden başka herkes olabilir der.
Telaşlandırmak neden benim amacım olsun? İşim gücüm yok insanları telaşlandıracağım. Resmen komedi. Katil olan kişi ya eldiven kullandıysa? Polis direkt kimliğe tepki çekmez mi?
Tamam işte sözde cinayeti başkasına yıkacak değil mi? Bunu gören hakim ve savcının aklına hiç mi gelmez cinayeti bu adam işlemiş olsa gelip teslim olurdu, bu cinayetin şüphelisi bu kimliğin sahibinden başka herkes olabilir der.
Kaç tane katil gördünüz cinayet işleyip kimliğini maktülün üstüne bir de not düşüp bırakıp? Ben canlı olarak cinayete şahit oldum, adam kadını kaldığım yurdun önünde öldürdü ve teslim olmak için polisi bekledi. Ayrıca çokta haberlerde gördüm cinayet işleyip teslim olan.
Olayi CSI: Miami dizisine cevirmeye gerek var mi? Kimligini kaybeden adam gidip bulundugu nüfus müdürlügünden iptalini ister. Bu kadar basit. Kayip/calinti olarak bildirdikten sonra dert etmeniz gereken bir sey kalmaz. Önemli olan bildirmeniz.
Biriside çıkıp dememiş ki 18 yaşından küçüksen hiçbir şey olmaz. Ayrıca merak etme cinayet suçu üzerine kalmaz o kadar saçma bir olay ki filmler bile konu almaz böyle bir şeyi.
Evet mevcuttur. Diyelim ki birisi aldı gitti cinayet işledi sonra kimliği cesedin üzerine bıraktı ve not ekledi yapan kişi diye. Veyahut kimliğindeki bilgileri bir kağıda yazdı ve yine aynısını yaptı not olarak bıraktı.