Kimliğimi kaybettim

Evde temizlik vardı neredeyse eminim evde kaybettiğime ama bulamıyorum. Cuma günü sabah vardı akşam yoktu geldiğimde.

O kimlik evden çıktığında havaya yenileme parası vermiş olacaksınız. Madem en son vestiyere koyduğunuzu hatırlıyorsunuz neden başkasının eline geçmesinden korkuyorsunuz anlamadım.

Telaşa girdim yapacak bir şey yok 260 lira ile cıkarım umarım bu işten.

O kimlik evden çıktığında havaya yenileme parası vermiş olacaksınız. Madem en son vestiyere koyduğunuzu hatırlıyorsunuz neden başkasının eline geçmesinden korkuyorsunuz anlamadım.

Salı vestiyere koydum çarşamba perşembe evdeydim ve vestiyere duruyordu cuma da sabah hatırlıyorum lastik almaya gittim yanımda yoktu diye hatırlıyorum ama yok. Anneme wblama soruyorum onlar bilmiyor. Kimliğin yanında ulaşım kartı da vardı onu üstteki bölmeye koymuşlar kim koydu diyorum onu da bilmiyorlar.

Yeni kimliği alıp karakola gittim. Karakolda dilekçe falan vermeli miyim dedim. Ayak üstü e-Devlet'ten iptal ettiysen gerek yok dediler. Yine de dilekçe götürmeli miyim?

Son düzenleme:

O zaman panelciler herkes üzerine şirket açardı hocam o işlem o kadar basit değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…