Rehber Kimlik doğrulama olmadan Apple Pay kullanmak!

theCa1N

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi ben bir site buldum rewarble diye ve kartları Apple Pay'de kimlik doğrulama olmadan da 5000$ limit ile çalışıyor. Haydi gelin anlatayım!

Not: Bunun için iPhone ülke ayarının ABD olması gerek. Apple Watch kullanacak isenizde aynı.

İlk önce site için hediye kartı/Gift Card almamız gerek, ben bu siteyi tavsiye ediyorum (çok az ücret kesiyor kart alımlarında):

G2A Linki

Screenshot 2025-06-03 at 17.35.22.png

Buradan istediğimiz tutarı seçip alıyoruz. Eğer tutar görünmez ise G2A aratma kısmına “rewarble super gift card” yazalım.
Bir kod geliyor orada kopyalıyoruz.

Screenshot 2025-06-03 at 17.37.10.png

O kodu Bakiye ekleme yeri sitesine kişisel mail adresimiz ile kayıt işlemini yapalım.

(Kişisel mail yazma sebebi her zaman ulaşabilecekleri bir mail olmalı. Card OTP kodları o maile geliyor)

kart oluşturma süreci

Bakiyemizi yükledik! Sırada kartımızı oluşturmak var ancak kart türleri önemli! Başka seçerseniz Apple Pay çalışmayabilir!

Bu adresten kart oluşturma sürecine başlıyoruz:

Kart açma linki

Screenshot 2025-06-03 at 17.44.14.png

kesinlikle ama kesinlikle bu kartı seçiyoruz. 5000 dolar limiti olan kart ve Apple Pay destekli kart bu!
Kişisel bilgiler yazdıktan sonra “nationality” kısmını “american” seçiyoruz, yoksa kart açılmıyor.
Adres hakkında bilgi: Random ABD adres oluşturma siteleri olmayabilir, tavsiyem o sitelerden adresi alıp Google'a yazıp emlak sitelerinden birinden adresi yapıştırmak; olmaz ise New York veya ABD eyaletinden birini yazın rastgele seçin.
Kartınızı başarıyla açtınız.
Kartımızı açtıktan sonra bu butona basıyoruz ve kartımızı seçiyoruz;

Screenshot 2025-06-03 at 17.49.45.png

Gördüğünüz üzere 5K limit var. 🎉

Screenshot 2025-06-03 at 17.50.31.png

kartı Apple Pay'a ekleme süreci

Burası telefonsal bir sıkıntıdan dolayı benim için sancılı geçti, sizin için rahat olacaktır.

Card Details'e bastığımızda yazdığınız detaylar çıkıyor, bu adresi kendi kişi kartımıza eklemenizi tavsiye ederim.

Normalde kart hazır olarak 14 gün activate olarak geliyor isteyen uzatabilir. (30 gün 1.50 dolar)

Evet güzel kısım geldi!

(ABD ayarını unutmayın)

Kartımızı telefona eklemek için;

wallet uygulamasını açıyoruz.

+ Butonuna basıp debit and credit Card diyoruz.

Hold near Card derse;

Enter manually diyoruz.

İstenen bilgileri yazıp;

“Add” butonuna basıyoruz

Terms & conditions okuyup kabul ediyoruz.

IMG_1E7E8D96F3FD-1.jpeg

veee kart eklendi bu kartı her yerde (TR) ve Apple Pay geçen ülkelerde rahatça kullanın!

Yüksek ücretler olabilir ama bana göre en iyi site!

Son düzenleyen: Moderatör:
Enteresan bir konu. Şimdi ben bir şey sorayım. Şimdi benim oğlum Almanya'da. Ben ona buradan bir Akbank kartı göndermek istedim. Orada kullansın diye. Ben buradan para yatıracağım o orada kullanacak gibi. Bana dedi ki. Apple Pay'a tanıtayım kartı o şekilde kullanayım. Ama kartı tanıtamadım kabul etmedi dedi. Bankayı aradım, banka dedi ki bana kredi kartı olursa tanıtabilirsiniz, normal vadesiz hesap kartını Apple Pay'a tanıtamıyorsunuz kabul etmez dedi. Ve öylece kaldı. Ben bu Akbank hesabımı bir şekilde bu sistemi kullanarak Aplle pay a tanıtabilir miyim? Veya o sistemde sanal bir kart oluşturuluyorsa buradaki hesabımdan o hesaba çok cüzi masrafla para aktarabilir miyim? Ne yapmalıyım? Veya veya bir Apple Pay hesabına cüzi masrafla para transferi yapabilir miyim kendi vadesiz hesabımdan, uygulamadan para transferi seçeneği ile ?

Daha kolay alternatifler var, reklam olmasın isim vermeyeceğim ama 5 dakika araştırmayla bulmanız mümkün.

Enteresan bir konu. Şimdi ben bir şey sorayım. Şimdi benim oğlum Almanya'da. Ben ona buradan bir Akbank kartı göndermek istedim. Orada kullansın diye. Ben buradan para yatıracağım o orada kullanacak gibi. Bana dedi ki. Apple Pay'a tanıtayım kartı o şekilde kullanayım. Ama kartı tanıtamadım kabul etmedi dedi. Bankayı aradım, banka dedi ki bana kredi kartı olursa tanıtabilirsiniz, normal vadesiz hesap kartını Apple Pay'a tanıtamıyorsunuz kabul etmez dedi. Ve öylece kaldı. Ben bu Akbank hesabımı bir şekilde bu sistemi kullanarak aplle pay a tanıtabilir miyim? Veya o sistemde sanal bir kart oluşturuluyorsa buradaki hesabımdan o hesaba çok cüzi masrafla para aktarabilir miyim? Ne yapmalıyım? Veya veya bir Apple Pay hesabına cüzi masrafla para transferi yapabilir miyim kendi vadesiz hesabımdan, uygulamadan para transferi seçeneği ile?

Aslında şöyle; bu da bir sanal kart siz bu sitenin bakiyesini alıyorsunuz oradan karta yükleyip kartı kullanıyorsunuz. Yani bankadan karta aktarayım değil de, site bakiyesi alıyorsunuz o şekilde sistem. Yani biz oğlunuza bakiye alacaksınız Akbank hesabınızın sanal kartı olur veya herhangi bir kartla sonra onun mailine açıcaksınız bu hesaba mümkünse kimlik doğrulama yapın tavsiye ederim, sonra oğlunuz kartı telefonuna tanımını yapacak. Geri çekme konusu ise anladığım kadarıyla Papara hesaplarına oluyor yine o bakiyeyi çekiyorsunuz, ama malum bir şeyler oldu biliyorsunuzdur. Masraf konusu ise nasıl diyeyim komisyon bir tık yüksek ama ilk açılış sanırım, ondan sonra bu G2A'dan bakiye alma, karta yükleme masrafı dışında yok bir masraf.

Daha kolay alternatifler var, reklam olmasın isim vermeyeceğim ama 5 dakika araştırmayla bulmanız mümkün.

Tabii vardır ama çoğunda kimlik doğrulama var, olmadan kartı bile söylemiyor.

Aslında şöyle; bu da bir sanal kart siz bu sitenin bakiyesini alıyorsunuz oradan karta yükleyip kartı kullanıyorsunuz. Yani bankadan karta aktarayım değil de, site bakiyesi alıyorsunuz o şekilde sistem. Yani biz oğlunuza bakiye alacaksınız Akbank hesabınızın sanal kartı olur veya herhangi bir kartla sonra onun mailine açıcaksınız bu hesaba mümkünse kimlik doğrulama yapın tavsiye ederim, sonra oğlunuz kartı telefonuna tanımını yapacak. Geri çekme konusu ise anladığım kadarıyla Papara hesaplarına oluyor yine o bakiyeyi çekiyorsunuz, ama malum bir şeyler oldu biliyorsunuzdur. Masraf konusu ise nasıl diyeyim komisyon bir tık yüksek ama ilk açılış sanırım, ondan sonra bu G2A'dan bakiye alma, karta yükleme masrafı dışında yok bir masraf.

Tabii vardır ama çoğunda kimlik doğrulama var, olmadan kartı bile söylemiyor.

Doğru mu anladım. Buradan bir sanal kart oluşturuyorum. Bunu oluştururken kimlik doğrulaması yapmam benim faydama olur. Bu sistem üzerinden, söz konusu sanal karta bakiye yüklemesi yapıyorum. Bunu kendi vadesiz hesabım üzerinden de yapabilirim. Sonra bizim oğlan bu sanal kartı Apple cüzdanına tanımlıyor. Daha doğrusu tanımlayabiliyor diyelim. Çünkü bizim bankamız kredi kartı hariç tanımlayamazsın diyor. Sonra Apple cüzdanına tanıttığı bu sanal karta bakiye aldığım sürece, çocuk telefonunun Apple Pay özelliği ile yurt dışında alışveriş falan yapabiliyor telefonuyla. Buraya kadar bir yanlışım var mı? Ve son olarak, bu sistem ne derece güvenilir veya benim T.C. kimliğimi kabul edecek mi ve hangi kurumun güvencesinde? EN yukarıdaki açıklama kısmını tamamen anladım diyemem ama denemeye değer. Oğluma söyleyeyim aklına yatarsa denesin. Olmazsa klasik banka hesabına ait yedek kart kargolarım. Bir zahmet kartı cebinden çıkarıp dıt yapıversin. Apple Pay'in ülkemiz pazarında girmemesinin sorumlusu ben değilim sonuçta. Açıklama için teşekkür ederim.

Doğru mu anladım. Buradan bir sanal kart oluşturuyorum. Bunu oluştururken kimlik doğrulaması yapmam benim faydama olur. Bu sistem üzerinden, söz konusu sanal karta bakiye yüklemesi yapıyorum. Bunu kendi vadesiz hesabım üzerinden de yapabilirim. Sonra bizim oğlan bu sanal kartı Apple cüzdanına tanımlıyor. Daha doğrusu tanımlayabiliyor diyelim. Çünkü bizim bankamız kredi kartı hariç tanımlayamazsın diyor. Sonra Apple cüzdanına tanıttığı bu sanal karta bakiye aldığım sürece, çocuk telefonunun Apple Pay özelliği ile yurt dışında alışveriş falan yapabiliyor telefonuyla. Buraya kadar bir yanlışım var mı? Ve son olarak, bu sistem ne derece güvenilir veya benim T.C. Kimliğimi kabul edecek mi ve hangi kurumun güvencesinde? En yukarıdaki açıklama kısmını tamamen anladım diyemem ama denemeye değer. Oğluma söyleyeyim aklına yatarsa denesin. Olmazsa klasik banka hesabına ait yedek kart kargolarım. Bir zahmet kartı cebinden çıkarıp dıt yapıversin. Apple Pay'in ülkemiz pazarında girmemesinin sorumlusu ben değilim sonuçta. Açıklama için teşekkür ederim.

Doğru anlamışsınız. Kimlik doğrulaması olmadan 5000$ dolar limiti var, yaparsanızda çok iyi olur. Kimlik doğrulama için başka güvenilir bir servise yönlendiriyor. Bu arada kredi kartı vb. Türkiye merkezli olan hiçbir kart Apple payde olmaz. Kimlik doğrulama şunun için tavsiye ettim, 5k$ Türkiye'de fazla ama Almanya vb az olabilir ama size kalmış.

Doğru mu anladım. Buradan bir sanal kart oluşturuyorum. Bunu oluştururken kimlik doğrulaması yapmam benim faydama olur. Bu sistem üzerinden, söz konusu sanal karta bakiye yüklemesi yapıyorum. Bunu kendi vadesiz hesabım üzerinden de yapabilirim. Sonra bizim oğlan bu sanal kartı Apple cüzdanına tanımlıyor. Daha doğrusu tanımlayabiliyor diyelim. Çünkü bizim bankamız kredi kartı hariç tanımlayamazsın diyor. Sonra Apple cüzdanına tanıttığı bu sanal karta bakiye aldığım sürece, çocuk telefonunun Apple Pay özelliği ile yurt dışında alışveriş falan yapabiliyor telefonuyla. Buraya kadar bir yanlışım var mı? Ve son olarak, bu sistem ne derece güvenilir veya benim T.C. kimliğimi kabul edecek mi ve hangi kurumun güvencesinde? EN yukarıdaki açıklama kısmını tamamen anladım diyemem ama denemeye değer. Oğluma söyleyeyim aklına yatarsa denesin. Olmazsa klasik banka hesabına ait yedek kart kargolarım. Bir zahmet kartı cebinden çıkarıp dıt yapıversin. Apple Pay'in ülkemiz pazarında girmemesinin sorumlusu ben değilim sonuçta. Açıklama için teşekkür ederim.
Normalde kimlik doğrulama sistemleri bana güven vermez AMA burda 16 yaş altı olmama rağmen kimlik doğrulama başarılı verdi yani merak etmeyin, sadece tc fotosu istiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı