theCa1N
Centipat
Daha fazla
Arkadaşlar şimdi ben bir site buldum rewarble diye ve kartları Apple Pay'de kimlik doğrulama olmadan da 5000$ limit ile çalışıyor. Haydi gelin anlatayım!
Not: Bunun için iPhone ülke ayarının ABD olması gerek. Apple Watch kullanacak isenizde aynı.
İlk önce site için hediye kartı/Gift Card almamız gerek, ben bu siteyi tavsiye ediyorum (çok az ücret kesiyor kart alımlarında):
G2A Linki
Buradan istediğimiz tutarı seçip alıyoruz. Eğer tutar görünmez ise G2A aratma kısmına “rewarble super gift card” yazalım.
Bir kod geliyor orada kopyalıyoruz.
O kodu Bakiye ekleme yeri sitesine kişisel mail adresimiz ile kayıt işlemini yapalım.
(Kişisel mail yazma sebebi her zaman ulaşabilecekleri bir mail olmalı. Card OTP kodları o maile geliyor)
kart oluşturma süreci
Bakiyemizi yükledik! Sırada kartımızı oluşturmak var ancak kart türleri önemli! Başka seçerseniz Apple Pay çalışmayabilir!
Bu adresten kart oluşturma sürecine başlıyoruz:
Kart açma linki
kesinlikle ama kesinlikle bu kartı seçiyoruz. 5000 dolar limiti olan kart ve Apple Pay destekli kart bu!
Kişisel bilgiler yazdıktan sonra “nationality” kısmını “american” seçiyoruz, yoksa kart açılmıyor.
Adres hakkında bilgi: Random ABD adres oluşturma siteleri olmayabilir, tavsiyem o sitelerden adresi alıp Google'a yazıp emlak sitelerinden birinden adresi yapıştırmak; olmaz ise New York veya ABD eyaletinden birini yazın rastgele seçin.
Kartınızı başarıyla açtınız.
Kartımızı açtıktan sonra bu butona basıyoruz ve kartımızı seçiyoruz;
Gördüğünüz üzere 5K limit var.
kartı Apple Pay'a ekleme süreci
Burası telefonsal bir sıkıntıdan dolayı benim için sancılı geçti, sizin için rahat olacaktır.
Card Details'e bastığımızda yazdığınız detaylar çıkıyor, bu adresi kendi kişi kartımıza eklemenizi tavsiye ederim.
Normalde kart hazır olarak 14 gün activate olarak geliyor isteyen uzatabilir. (30 gün 1.50 dolar)
Evet güzel kısım geldi!
(ABD ayarını unutmayın)
Kartımızı telefona eklemek için;
wallet uygulamasını açıyoruz.
+ Butonuna basıp debit and credit Card diyoruz.
Hold near Card derse;
Enter manually diyoruz.
İstenen bilgileri yazıp;
“Add” butonuna basıyoruz
Terms & conditions okuyup kabul ediyoruz.
veee kart eklendi bu kartı her yerde (TR) ve Apple Pay geçen ülkelerde rahatça kullanın!
Yüksek ücretler olabilir ama bana göre en iyi site!
Not: Bunun için iPhone ülke ayarının ABD olması gerek. Apple Watch kullanacak isenizde aynı.
İlk önce site için hediye kartı/Gift Card almamız gerek, ben bu siteyi tavsiye ediyorum (çok az ücret kesiyor kart alımlarında):
G2A Linki
Buradan istediğimiz tutarı seçip alıyoruz. Eğer tutar görünmez ise G2A aratma kısmına “rewarble super gift card” yazalım.
Bir kod geliyor orada kopyalıyoruz.
O kodu Bakiye ekleme yeri sitesine kişisel mail adresimiz ile kayıt işlemini yapalım.
(Kişisel mail yazma sebebi her zaman ulaşabilecekleri bir mail olmalı. Card OTP kodları o maile geliyor)
kart oluşturma süreci
Bakiyemizi yükledik! Sırada kartımızı oluşturmak var ancak kart türleri önemli! Başka seçerseniz Apple Pay çalışmayabilir!
Bu adresten kart oluşturma sürecine başlıyoruz:
Kart açma linki
kesinlikle ama kesinlikle bu kartı seçiyoruz. 5000 dolar limiti olan kart ve Apple Pay destekli kart bu!
Kişisel bilgiler yazdıktan sonra “nationality” kısmını “american” seçiyoruz, yoksa kart açılmıyor.
Adres hakkında bilgi: Random ABD adres oluşturma siteleri olmayabilir, tavsiyem o sitelerden adresi alıp Google'a yazıp emlak sitelerinden birinden adresi yapıştırmak; olmaz ise New York veya ABD eyaletinden birini yazın rastgele seçin.
Kartınızı başarıyla açtınız.
Kartımızı açtıktan sonra bu butona basıyoruz ve kartımızı seçiyoruz;
Gördüğünüz üzere 5K limit var.

kartı Apple Pay'a ekleme süreci
Burası telefonsal bir sıkıntıdan dolayı benim için sancılı geçti, sizin için rahat olacaktır.
Card Details'e bastığımızda yazdığınız detaylar çıkıyor, bu adresi kendi kişi kartımıza eklemenizi tavsiye ederim.
Normalde kart hazır olarak 14 gün activate olarak geliyor isteyen uzatabilir. (30 gün 1.50 dolar)
Evet güzel kısım geldi!
(ABD ayarını unutmayın)
Kartımızı telefona eklemek için;
wallet uygulamasını açıyoruz.
+ Butonuna basıp debit and credit Card diyoruz.
Hold near Card derse;
Enter manually diyoruz.
İstenen bilgileri yazıp;
“Add” butonuna basıyoruz
Terms & conditions okuyup kabul ediyoruz.
veee kart eklendi bu kartı her yerde (TR) ve Apple Pay geçen ülkelerde rahatça kullanın!
Yüksek ücretler olabilir ama bana göre en iyi site!
Son düzenleyen: Moderatör: