F Furkan.44 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:21 #1 Ehliyet için e devletten randevu aldım kimliğimi de değiştirmek istiyorum. Tek randevu ile ikisini de yapabilir miyim?
Ehliyet için e devletten randevu aldım kimliğimi de değiştirmek istiyorum. Tek randevu ile ikisini de yapabilir miyim?
falxxx Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 751 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:25 #2 Furkan.44 dedi: Ehliyet için e devletten randevu aldım kimliğimi de değiştirmek istiyorum. Tek randevu ile ikisini de yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Rica ederseniz yapıyorlar ama yapan kisiyede bağlı biraz da.
Furkan.44 dedi: Ehliyet için e devletten randevu aldım kimliğimi de değiştirmek istiyorum. Tek randevu ile ikisini de yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Rica ederseniz yapıyorlar ama yapan kisiyede bağlı biraz da.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.180 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:28 #3 İkisi içinde tek randevu alınabiliyor. Kimlik için randevu alırken "ehliyet değişimi" diye bir ibare olması gerekli. Ayrıca rica etseniz de yapabilirler.
İkisi içinde tek randevu alınabiliyor. Kimlik için randevu alırken "ehliyet değişimi" diye bir ibare olması gerekli. Ayrıca rica etseniz de yapabilirler.