kukimaster34 Femtopat Katılım 2 Mart 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #1 Bugün Beşiktaş maçına gideceğim, kimlik yanımda yok Passo kartım daha gelmedi. Kimliğin telefondaki fotoğrafı ile giriş yapabilir miyim? Gişeden tek girişlik kart alacağım.
Bugün Beşiktaş maçına gideceğim, kimlik yanımda yok Passo kartım daha gelmedi. Kimliğin telefondaki fotoğrafı ile giriş yapabilir miyim? Gişeden tek girişlik kart alacağım.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #2 Fotoğraf kurtarmıyor yanında kimlik olması lazım.
kukimaster34 Femtopat Katılım 2 Mart 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #3 LorenzoMatterhorn dedi: Fotoğraf kurtarmıyor yanında kimlik olması lazım. Genişletmek için tıkla... Kurtardı dün maça girdim fotoğraf ile sağ olun.
LorenzoMatterhorn dedi: Fotoğraf kurtarmıyor yanında kimlik olması lazım. Genişletmek için tıkla... Kurtardı dün maça girdim fotoğraf ile sağ olun.