Çözüldü Kimlikte imza olmadan banka hesabı açılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

A1peren

Megapat
Merhaba. Telefonda NFC olmadığı için Online'dan banka hesabı açamadım. Gittim İş Bankası şubesine, 2 saat sıra bekledim. Sonra kimliğimde imza yok diye hesap açmadılar. Kimliğe imza atayım diye nüfus müdürlüğüne gittim. Yeni vesikalık çektir, PTT'ye git ücret yatır vs. bir ton iş saydılar. Vesikalık için fotoğrafçıya gittim. 3 vesikalık 500 lira deyince vazgeçtim. Kimlikte imza olmadan hesap açabileceğim bir banka var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Normalde imza atman lazımdı senden imza almamışlar çok garip ben hem parmak basıp hem imza atmıştım normalde olması lazım ama ilk çıkaranlardansan o bakımdan sorun olmuş olabilir kiminin imzasi yok kiminin fotoğrafı yok çok garip iş.

Futbol lisansı için gerekliydi. İlk çıkaranlardan biriyim o yüzden.

Bu arada sorun çözüldü UPTION hesabı açılabiliyormuş. 1 hafta önce başvurmuştum az önce kapıya kadar geldiler imza aldılar. 15 dakika sonra mesaj geldi hesabınız onaylandı diye. Şuan kendime ait bir IBAN gözüküyor. Kampanyaları iyiymiş bu arada öneririm.

1736514183028.jpeg
En tamam kanka meşgulsen müsait zamanda yaptır bu şekilde hiçbir şekilde kullanamazsın ya yaptırcan ya da böyle uğraşcan NFC olan telefon bulsan bile imzası yok diye yine açmazlar çoğu konu gördüm böyle imzanada bakıyorlar.

Bu imzayı neden kimliği çıkartırken almadılar bilmem. Arkadaşlarımda var benimkinde yok. Mecbur kaldım bugün ya da haftaya pazartesi gideceğim vesikalık çıkartmaya.

Bu imzayı neden kimliği çıkartırken almadılar bilmem. Arkadaşlarımda var benimkinde yok. Mecbur kaldım bugün ya da haftaya pazartesi gideceğim vesikalık çıkartmaya.

Normalde imza atman lazımdı senden imza almamışlar çok garip ben hem parmak basıp hem imza atmıştım normalde olması lazım ama ilk çıkaranlardansan o bakımdan sorun olmuş olabilir kiminin imzasi yok kiminin fotoğrafı yok çok garip iş.

Futbol lisansı için gerekliydi. İlk çıkaranlardan biriyim o yüzden.

Bu arada sorun çözüldü UPTION hesabı açılabiliyormuş. 1 hafta önce başvurmuştum az önce kapıya kadar geldiler imza aldılar. 15 dakika sonra mesaj geldi hesabınız onaylandı diye. Şuan kendime ait bir IBAN gözüküyor. Kampanyaları iyiymiş bu arada öneririm.

1736514183028.jpeg

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı