3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 1 Haziran 2023 #1 Acilen Yapı Kredi hesabi acmam gerek fakat kimligimde imza yok. İmzasiz kimlikle banka hesabi acmanin yolu var mı?
Acilen Yapı Kredi hesabi acmam gerek fakat kimligimde imza yok. İmzasiz kimlikle banka hesabi acmanin yolu var mı?
C crytominer Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 132 1 Haziran 2023 #2 online olarak başvurup görüntülü konuşmayla deniyebilirsiniz
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 1 Haziran 2023 #3 Ben mobil uygulamada görüntülü görüşerek açtırmıştım. Açılıyor kısaca.
3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 1 Haziran 2023 #4 Başvuru yaptim, az sonra gecici kimlik belgesi alip bankaya geçeceğim. crytominer dedi: Online olarak başvurup görüntülü konuşmayla deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Roux dedi: Ben mobil uygulamada görüntülü görüşerek açtırmıştım. Açılıyor kısaca. Genişletmek için tıkla... Telefonumda NFC yok bu yuzden yapamazdim, zaten hallettim. Son düzenleme: 1 Haziran 2023
Başvuru yaptim, az sonra gecici kimlik belgesi alip bankaya geçeceğim. crytominer dedi: Online olarak başvurup görüntülü konuşmayla deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Roux dedi: Ben mobil uygulamada görüntülü görüşerek açtırmıştım. Açılıyor kısaca. Genişletmek için tıkla... Telefonumda NFC yok bu yuzden yapamazdim, zaten hallettim.
E esennur Femtopat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Eylül 2023 #5 Geçici kimlik başvurusu yaptığında yeni kimlik çıkarmak zorunda miyiz?
3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 25 Eylül 2023 #6 esennur dedi: Geçici kimlik başvurusu yaptığında yeni kimlik çıkarmak zorunda miyiz? Genişletmek için tıkla... Yeni kimlik çıkarınca kimliğin eline gelene kadar o belgeyi kullanıyorsun.
esennur dedi: Geçici kimlik başvurusu yaptığında yeni kimlik çıkarmak zorunda miyiz? Genişletmek için tıkla... Yeni kimlik çıkarınca kimliğin eline gelene kadar o belgeyi kullanıyorsun.