Kimse beni dinlemiyor

lumei

Decapat
Daha fazla  
Meslek
<b> Cyber sec engineer</b>
Derdi olduğu zaman en yakın gördüğü kişiye anlatmak ister ancak. Benim arkadaşlar beni dinlemiyor. Alay ediyorlar. Cidden buna mı takıyosun boş işler gibi cümleler kullanıyolar. Bu hafta galeride dolanırken eski sevgilimin SS'lerine denk geldim ve ne kadar istemesem de okudum ve fotoğraflarına baktım kalbim parçalandı. Tekrar çünkü kavgalı bir şekilde bitmedi birbirimizden nefretle sonuçlanmamıştı. Bu ilişki o kızı hala sevdiğimi fark ettim ve haftam çöp oldu arkadaşlarıma anlatmak istedğimde ise dediğim gibi dinlemiyorlar. Normalde çok güzel biriyim ama bu insan içinde sizce birilerine anlatma isteği yerine ne yapabilirim ya da arkadaşlarımın dinlemesini nasıl sağlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin her anınızda dinleyecek arkadaşlar edinin. Aynı durumu yaşadığım oldu, bu yüzden asla yapmam böyle bir şey

Neden ayrılmıştınız?

Sen erkeksin. Kimse seni umursamayacak. Kimseye kendini dinletemeyeceksin. Duyguların kimsenin umurunda olmayacak. Sorumluluklarını yapmaya devam edeceksin. İnsanlar seni umursamıyorsa değiştiremezsin bunu. Fikirlerini millete anlatmaya bırakıp uzun bir süre kendini geliştirirsen hepsi seni dinleyecek. Hatta belki de sana artık o kişiler düşük kalite gelecek. Garanti ediyorum bunu sana. Bir düşün.

Arkadaşların seni dinlemiyorsa arkadaşın değildir. Arkadaşlarını değiştirmeye bak.

Sağ olun hocam öneriniz için.

Hocam aynı şeyi yaşıyordum hiç kimse beni dinlemiyordu direkt herkes ile bağımı koparttım yeni arkadaşlar edinmeye başladım (edinemedim) şimdilik böyle duruyorum bazen derdimi yapay zekalara anlatıyorum emin olun arkadaşlar kadar iyi dinliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…