Instagram Kimse takip edilemiyor

Lian_992

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Merhaba, yaklaşık 2 aydır Instagram'da şu sorunu yaşıyorum:
Hiçbir kısıtlama olmamasına rağmen birini takip etmek istediğimde “hata” uyarısı çıkıyor. Tamam'a veya “bize bildir”e bassam da hiçbir şey değişmiyor. Sonrasında profil herkese açık olmasına rağmen “istek gönderildi” yazısı kalıyor ama hiçbir zaman takip gerçekleşmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

111.jpg

2222.jpg

Merhaba, yaklaşık 2 aydır Instagram'da şu sorunu yaşıyorum:
Hiçbir kısıtlama olmamasına rağmen birini takip etmek istediğimde “hata” uyarısı çıkıyor. Tamam'a veya “bize bildir”e bassam da hiçbir şey değişmiyor. Sonrasında profil herkese açık olmasına rağmen “istek gönderildi” yazısı kalıyor ama hiçbir zaman takip gerçekleşmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Eki Görüntüle 2568190

Eki Görüntüle 2568191
Çünkü kara liste yada kabul etmemiş olabilir isteğini

İnsta seni spam a almış belli bir süre sonra geçer.

Çünkü kara liste ya da kabul etmemiş olabilir isteğini.

Hayır arkadaşımın sayfasında da denedik kara liste ile hiçbir alakası yok.

Instagram seni spam a almış belli bir süre sonra geçer.

Hocam 2 aydır var zaten bu sorun neyin Spam'ı ki? 80 takipçim 100 takip ettiğim sayfa var zaten neyine spama düşeceğim kesin net bilgisi olan yok mudur?

Hayır arkadaşımın sayfasında da denedik kara liste ile hiçbir alakası yok.

Hocam 2 aydır var zaten bu sorun neyin Spam'ı ki? 80 takipçim 100 takip ettiğim sayfa var zaten neyine spama düşeceğim kesin net bilgisi olan yok mudur?

İstek kabul etmemiştir o zaman kolay bir sorun anlaşılabilirdi.

Takip için kullanıcının kabul etmesi gerekir.

Hocam işte bu yeni gelen bir şey mi onu bilmiyorum. Çünkü herkese açık profilleri takip edemiyorum zaten problemimiz orada. Gerçekten öyle ise onun kabul etmesi gerekiyorsa (herkese açık profil olmasına rağmen) o zaman eyvallah bende bir sorun yok demektir zaten değil mi?

Hocam işte bu yeni gelen bir şey mi onu bilmiyorum. Çünkü herkese açık profilleri takip edemiyorum zaten problemimiz orada. Gerçekten öyle ise onun kabul etmesi gerekiyorsa (herkese açık profil olmasına rağmen) o zaman eyvallah bende bir sorun yok demektir zaten değil mi?

Her sosyal medyada bu seçenek vardır. Biri sizi takip etmek istese kabul etmek zorundasınız. Sorun sizde değil spam yememişsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı