Kimsem kalmadı, hiçbir şeyim rayında gitmiyor

Hocam okuyorum, çalışmam beni fazlasıyla yorar
Yorulmayı düşünme dostum. Bir şeyler yapmak ve bilgisayar almak istiyorsan yorulmayı göz ardı edeceksin. Veya uzaktan çalışma gibi yöntemlerle para kazanacaksın. Sen yorulma bahanesinin arkasına sığınıyorsun.

Hocam yanlış anlamayın da sıkmadı mı sizce de? evet, oyun bağımlısı olmak kötü ve bende bu bağımlılığı seviyorum, dediğim gibi zevkler tartışılmaz.
Her şey ve her konu tartışılır. O kelime öbeğine çok takılma, saçma bir söz. 23 yaşından sonra kimse kullanmıyor o cümleyi zaten. Ama tabi yaşla anlaşılıyor dediğim gibi çoğu şey. Şimdi pek etki etmiyor sana. İlerde edecek. Umarım iyi olursun kardeşim.

Şınav, barfiks, mekik, koşu, bunlar bedava. Bodybuilder ol demek istemedim zaten. Zihni disipline etmek burada amaç, yoksa spor sadece bir örnek. Güzel bir örnek hem de.

Hocam yaparım fakat sadece kas çıkar, makarna ile zayıflayamam, hocam bu devir de salata tabağı bile lüks olmuş, marul, domates, salatalık, geçen bunların hepsini 40 liraya aldım, çok canım yandı.

Hocam uzaktan çalışmayı düşünüyorum fakat, yazılımdan başka ne yapabilirim?

@w1llard bağımlılık zevk değil maalesef.

Hocam burada söz konusu ettiğim bağımlığık değil, oyun oynamak, oyunu zevk için oynarsın, bağımlığılı değil.

Hocam uzaktan çalışmayı düşünüyorum fakat, yazılımdan başka ne yapabilirim?

Çok şey yaparsın. Ben daha birkaç gün önce, Technopat popüler bir teknoloji şirketinin web sitesinde haber yazarı olarak işe başladım. Şu işleri yapabilirsin:
  • Yazılım,
  • İçerik yazarlığı,
  • Grafik tasarım.
Bunların birçok alt dalı var.

@w1llard o zevk bagimliga dönüşüyor iste ona kalırsa kimse uyuşturuculari bağımlı olmak için içmiyor ama oluyor bunlarda sanal uyusturucadan farksız.

Hocam her konu tartışılır, fakat insanın sevdiği şeyler tartışılması saçma? Senin sevdiğin şeyi tartışsak hala o aktiviteyi yapmaya devam edeceksin, benimkisi de aynı hesap.

Hocam işte bunları yapabilirim, teşekkürler tavsiyeleriniz için.

@w1llard o zevk bagimliga dönüşüyor iste ona kalırsa kimse uyuşturuculari bağımlı olmak için içmiyor ama oluyor bunlarda sanal uyusturucadan farksız.

Hocam evet dediğiniz doğru fakat, şu an yapabileceğim başka aktivite yok, spor lüks bir şey oldu, masrafları beni aşıyor.

Hocam çok haklısınız kestim bile, dediklerini dikkate alacağım.

@w1llard kanka spor yap bir oyun eksik al bir ay gym masrafı çıkıyor beslenmesi de normal yapsan bile spor yapmayana göre fark edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…