Kimseye güvenemiyorum

Kimseye güvenemiyorum. Daha önceki ilişkimde tüm mesajlarım paylaşıldığı için alay konusu oldum. Bu yüzden yeni ilişkilerimde kimseye iltifat edemiyor, doğruları söyleyemiyor, güven veremiyorum. Her dediğime dikkat etmek zorundayım. Sırf bu yüzden az önce uzun bir ilişkim daha bitti. Yenemiyorum bu hissi. Ne yapmayalım?

Sadece kendine güven insanların ne dediğini umursamana gerek yok her şeyi kafaya takarsan yaşayamazsın sadece kendin ol ve illa yeni bir ilişki kurmana gerek yok kendinle vakit geçirebileceğin zamanlar yaratabilirsin yeni bir hobi edinebilirsin ben kafamı böyle dağıtmıştım mesela en kolaylarından bisiklet sürmek, masa tenisi oynamak, fidan dikmek, yürüyüş yapmak, gezmek.

Aslında umursamaz bir insanım. Dünya yansa umrumda olmaz. Ama bu korku beni yiyip bitiriyor.

Ettiğin iltifatlar yüzünden alay konusu olmazssın dostum. Yüzüne karşı dalga geçen olursa da vermen gereken cevabı sen bilirsin

Kimseye güvenme zaten. Ne demişler, bu devirde babana bile güvenme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…