Sl4y Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #1 Techno Neo pova 2 telefonumda kimseye SMS gönderemiyorum. SMS hakkım var ve premium SMS özelliği açık fakat hâlâ gönderemiyorum.
Techno Neo pova 2 telefonumda kimseye SMS gönderemiyorum. SMS hakkım var ve premium SMS özelliği açık fakat hâlâ gönderemiyorum.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.060 Çözümler 10 1 Temmuz 2023 #2 Sl4y dedi: Techno Neo pova 2 telefonumda kimseye SMS gönderemiyorum. SMS hakkım var ve premium SMS özelliği açık fakat hâlâ gönderemiyorum. Genişletmek için tıkla... Siz SMS alabiliyor musunuz? Sl4y dedi: Techno Neo pova 2 telefonumda kimseye SMS gönderemiyorum. SMS hakkım var ve premium SMS özelliği açık fakat hâlâ gönderemiyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer alamıyor ve iletemiyorsan operatörünü ara sana bir kod söyleyecektir onu telefonunda tüşladığında açılacaktır. Tahmin ettiğim durum ise.
Sl4y dedi: Techno Neo pova 2 telefonumda kimseye SMS gönderemiyorum. SMS hakkım var ve premium SMS özelliği açık fakat hâlâ gönderemiyorum. Genişletmek için tıkla... Siz SMS alabiliyor musunuz? Sl4y dedi: Techno Neo pova 2 telefonumda kimseye SMS gönderemiyorum. SMS hakkım var ve premium SMS özelliği açık fakat hâlâ gönderemiyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer alamıyor ve iletemiyorsan operatörünü ara sana bir kod söyleyecektir onu telefonunda tüşladığında açılacaktır. Tahmin ettiğim durum ise.
Sl4y Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #3 Hockenheim dedi: Siz SMS alabiliyor musunuz? Eğer alamıyor ve iletemiyorsan operatörünü ara sana bir kod söyleyecektir onu telefonunda tüşladığında açılacaktır. Tahmin ettiğim durum ise. Genişletmek için tıkla... Evet SMS alabiliyorum fakat gönderiliyorda kalıyor.
Hockenheim dedi: Siz SMS alabiliyor musunuz? Eğer alamıyor ve iletemiyorsan operatörünü ara sana bir kod söyleyecektir onu telefonunda tüşladığında açılacaktır. Tahmin ettiğim durum ise. Genişletmek için tıkla... Evet SMS alabiliyorum fakat gönderiliyorda kalıyor.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.060 Çözümler 10 1 Temmuz 2023 #4 Sl4y dedi: Evet SMS alabiliyorum fakat gönderiliyorda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Operatörüne arayıp sormayı deneyebilirsin.
Sl4y dedi: Evet SMS alabiliyorum fakat gönderiliyorda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Operatörüne arayıp sormayı deneyebilirsin.
B4tuhan Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 573 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #5 Kaç kişiye SMS göndermeyi denediniz? Başka kişilerede göndermeyi dener misiniz?
Sl4y Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #6 B4tuhan dedi: Kaç kişiye SMS göndermeyi denediniz? Başka kişilerede göndermeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Farklı kişilere de göndermeyi denedim 4 haneli operatörlere bile denedim.
B4tuhan dedi: Kaç kişiye SMS göndermeyi denediniz? Başka kişilerede göndermeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Farklı kişilere de göndermeyi denedim 4 haneli operatörlere bile denedim.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.060 Çözümler 10 1 Temmuz 2023 #7 Sl4y dedi: Farklı kişilere de göndermeyi denedim 4 haneli operatörlere bile denedim. Genişletmek için tıkla... Operatörünü arayıp böyle bir sorunun olduğunu söyledin mi?
Sl4y dedi: Farklı kişilere de göndermeyi denedim 4 haneli operatörlere bile denedim. Genişletmek için tıkla... Operatörünü arayıp böyle bir sorunun olduğunu söyledin mi?
B4tuhan Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 573 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #8 Sl4y dedi: Farklı kişilere de göndermeyi denedim 4 haneli operatörlere bile denedim. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız SMS gönderme uygulamasının verisini silin ve tekrar deneyin.
Sl4y dedi: Farklı kişilere de göndermeyi denedim 4 haneli operatörlere bile denedim. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız SMS gönderme uygulamasının verisini silin ve tekrar deneyin.
Sl4y Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #9 Hockenheim dedi: Operatörünü arayıp böyle bir sorunun olduğunu söyledin mi? Genişletmek için tıkla... Daha yeni olduğu için aramadım henüz. B4tuhan dedi: Kullandığınız SMS gönderme uygulamasının verisini silin ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Telefonun kendi sistem uygulaması onu silebiliyor muyuz?
Hockenheim dedi: Operatörünü arayıp böyle bir sorunun olduğunu söyledin mi? Genişletmek için tıkla... Daha yeni olduğu için aramadım henüz. B4tuhan dedi: Kullandığınız SMS gönderme uygulamasının verisini silin ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Telefonun kendi sistem uygulaması onu silebiliyor muyuz?
B4tuhan Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 573 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #10 Sl4y dedi: Telefonun kendi sistem uygulaması onu silebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Silmenize şu anlık gerek yok ilk önce önbelleği silin sonra verisini sonra kendisini silip deneyin.
Sl4y dedi: Telefonun kendi sistem uygulaması onu silebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Silmenize şu anlık gerek yok ilk önce önbelleği silin sonra verisini sonra kendisini silip deneyin.