enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 27 Ekim 2022 #41 Herkeste vardir illa.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 27 Ekim 2022 #42 KralinKizi dedi: Var ama... Genişletmek için tıkla... Büyük bir sır mı?
KralinKizi Picopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Ekim 2022 #43 CHRİS W4LKER dedi: Büyük bir sır mı? Genişletmek için tıkla... Evet hayatim değişecek söylersem
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 27 Ekim 2022 #44 KralinKizi dedi: Evet hayatim değişecek söylersem Genişletmek için tıkla... Valla bu kadar önemli bir sır ise burada söylemeniz doğru olmaz ama aşırı meraklandım şuan. Nasıl bir sır olabilir ki ?
KralinKizi dedi: Evet hayatim değişecek söylersem Genişletmek için tıkla... Valla bu kadar önemli bir sır ise burada söylemeniz doğru olmaz ama aşırı meraklandım şuan. Nasıl bir sır olabilir ki ?
KralinKizi Picopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Ekim 2022 #45 CHRİS W4LKER dedi: Vallahi bu kadar önemli bir sır ise burada söylemeniz doğru olmaz ama aşırı meraklandım şu an. Nasıl bir sır olabilir ki ? Genişletmek için tıkla... ÖM olsa sana söylerdim
CHRİS W4LKER dedi: Vallahi bu kadar önemli bir sır ise burada söylemeniz doğru olmaz ama aşırı meraklandım şu an. Nasıl bir sır olabilir ki ? Genişletmek için tıkla... ÖM olsa sana söylerdim
RGB fanı Picopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 247 27 Ekim 2022 #46 CHRİS W4LKER dedi: Böyle mesela ailenize veya başka birine söylemek isteyip ama söyleyemediğiniz, utandığınız bir sır var mı? Genişletmek için tıkla... Her ay en az 7 kere aile ölme korkumean dolayı göz altımın morarması veya yüzümün gözümün kan toplamasını anne/baba top çarptı o bu oldu diyerek söylemiyorum.
CHRİS W4LKER dedi: Böyle mesela ailenize veya başka birine söylemek isteyip ama söyleyemediğiniz, utandığınız bir sır var mı? Genişletmek için tıkla... Her ay en az 7 kere aile ölme korkumean dolayı göz altımın morarması veya yüzümün gözümün kan toplamasını anne/baba top çarptı o bu oldu diyerek söylemiyorum.
KralinKizi Picopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Ekim 2022 #47 KralinKizi dedi: ÖM olsa sana söylerdim Genişletmek için tıkla... Özel mesaj bölümü
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 27 Ekim 2022 #48 KralinKizi dedi: Özel mesaj bölümü Genişletmek için tıkla... Maalesef yok. Takıntım var böyle şeyleri acayip merak ediyorum. Şimdi gece uykum kaçacak
KralinKizi dedi: Özel mesaj bölümü Genişletmek için tıkla... Maalesef yok. Takıntım var böyle şeyleri acayip merak ediyorum. Şimdi gece uykum kaçacak
KralinKizi Picopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Ekim 2022 #49 CHRİS W4LKER dedi: Maalesef yok. Takıntım var böyle şeyleri acayip merak ediyorum. Şimdi gece uykum kaçacak Genişletmek için tıkla... Canm ya o zaman şansina küs bu gece uyku yok
CHRİS W4LKER dedi: Maalesef yok. Takıntım var böyle şeyleri acayip merak ediyorum. Şimdi gece uykum kaçacak Genişletmek için tıkla... Canm ya o zaman şansina küs bu gece uyku yok