Kimya anlatan kaynak önerisi

Makaleler
4
Yer
İstanbul-KKTC
10. sınıftan beri hocadan kaynaklı kimya yapamıyorum. Hocamız anlatamıyor, soru sorduğumuzda “bunu öğrenmeseniz de olur” diyor. YouTube olur, site olur, uygulama olur. Ders anlatımı olan bir yer var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

Palme soru bankası bazında çok iyi tahminimce konu anlatım olarakta iyidir. İnternet üzerinden youtube'da bir sürü kaynak var ben eğer anlamazsam tonguç falan izliyorum ama daha iyileride illa ki vardır.

Palme'nin konu anlatımı kitapları bulunuyor ama tek kitap yerine föy sistemi ile gitmeni öneririm. Aydın'ın TYT-AYT ders işleme föylerini şimdiden alıp kullanabilirsin. Dershane benden hızlı olduğu için föy almama gerek kalmadı. Bilgi eğitim setinin föylerini kullanıyorum. Bulabilirsen onlar da güzeldir.

Kanal olarak Kimya Adası ve Kimya Özel izleyebilirsin. Ve Kimya için konu çalışmaya pek gerek yok. Şu an sıvı çözeltiler ve çözünürlük işliyor olmalısınız. Sizinle aynı yerdeyim. Koligatif özelliklere başlayacağım. Ben şahsen soruyu çözebilecek kadar bilgiyi okuyup hemen soruya atlarım. Soru çözerek yapılır kimya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…