O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.186 Çözümler 1 1 Kasım 2023 #11 Silinen üye dedi: Gün ellik derken anlayamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Güncellik hocam. Otomatik düzeltmeden dolayı.
Silinen üye dedi: Gün ellik derken anlayamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Güncellik hocam. Otomatik düzeltmeden dolayı.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.412 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #12 One Face dedi: Güncellik hocam. Otomatik düzeltmeden dolayı. Genişletmek için tıkla... Guncellik açısından mufredat sorunu olabilir. Fakat onu begendiysen onu dinleyebilirsin. Ben daha iyi anladığım icin meschemy kimya dinliyorum sizlerede öneririm.
One Face dedi: Güncellik hocam. Otomatik düzeltmeden dolayı. Genişletmek için tıkla... Guncellik açısından mufredat sorunu olabilir. Fakat onu begendiysen onu dinleyebilirsin. Ben daha iyi anladığım icin meschemy kimya dinliyorum sizlerede öneririm.