Kimya dersi için proje önerisi

elegiac

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam, kimya dersinden proje aldım projemde deney hazırlayacağım. Ancak hangi deneyi hazırlayacağıma kara veremdim. Prodüksüyonlu, etkileyici, 100 alacağım bir deney yapmak istiyorum. Sizce hangi deneyi yapmalıym?

Çok basit ve etkileyici bir deney yapabilirsin. Tek ihtiyacın sodyum ve su. Suyu nasıl bulacağını anlatmama gerek yok sanırım. Sodyumu da okul laboratuvarında bulabilirsin.

Deney kısmı da oldukça basit. Ufak bir miktar sodyumu suyun içine atman gerekli. Orantılı bir şekilde ayarlarsan daha sağlıklı olur. Sodyumun miktarını çok fazla abartma.

Örnek video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok basit ve etkileyici bir deney yapabilirsin. Tek ihtiyacın sodyum ve su. Suyu nasıl bulacağını anlatmama gerek yok sanırım. Sodyumu da okul laboratuvarında bulabilirsin.

Deney kısmı da oldukça basit. Ufak bir miktar sodyumu suyun içine atman gerekli. Orantılı bir şekilde ayarlarsan daha sağlıklı olur. Sodyumun miktarını çok fazla abartma.

Örnek video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam patlamalı,yanmalı bir şey olmasa olmaz mı? Sınıfta yapacağım çünkü.

1641203456648.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı