Kimya hakkında kitap önerisi

450909

Hectopat
Makaleler
2
Doğrudan elementler, bileşikler, moleküller, kapsamlı formüller, tepkimeler, ölçüleri konu almış kitap önerisi var mıdır? İnternette ne kadar araştırdıysam varsa yoksa konu anlatımlı TYT AYT kitabı. Ders kitabı değil, bilimsel kitap arıyorum. Türkçe olması önemli değil ama öncelikli. Şimdiden teşekkürler.

İleri seviye için bilgim yok ancak Peter Atkins-Kimya Kısa bir giriş kitabını öneririm.Gerek kimyanın ne olduğundan gerekte formüller hakkında oldukça fazla bilgi veriyor.

İleri seviye için bilgim yok ancak Peter Atkins-Kimya Kısa bir giriş kitabını öneririm.Gerek kimyanın ne olduğundan gerekte formüller hakkında oldukça fazla bilgi veriyor.
Ben de arıyorum ama satan site bulamadım. Link varsa atar mısınız? İngilizce de olur fark etmez.

Buradan temin edebilirsiniz.Fiyatı yüksek yazmışlar eğer biraz beklerim derseniz Bkm kitap stoğuna gelince oradan almanızı öneririm.

Son düzenleme:
Pişirmeye Var Mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…