Kimya mühendisliğinde tablet işe yarar mı?

theOptimusPrime

Centipat
Daha fazla  
Merhaba mühendislik okumak istiyorum ve tablet almayı düşündüm. Yazılım veya bilgisayar gibi bolumler değil de kimya mühendisliği düşünüyorum. Sizce tablet alınır mı? Elimde ortalama bir laptop var. YKS'ye çalışırken tablet bayağı işime yarıyordu üniversiteyi çok bilmediğim için kararsız kaldım. Alıp bir kenara atmak istemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne gerek var ki laptop varmış zaten. Notlarını deftere alırsın. Sonra istersen ders materyali slayt gibi bir şeyse gider laptoptan materyalin üstüne notunu alırsın istersen.
Gereksiz masraf bence.

Laptopum var ama açıkçası hiç aram yok bilgisayarlar ile. Bilgisayar ile alabileceğim notları tablet ile de alabiliyor isem tableti tercih ederim. Sanırım bazı mühendislik programları var sadece onlar icin laptop kullanabilirim.Önemli kısım tabletten yapamayacağım şeyler
@Edmond_Dantes

Not alma işinin tabletten hızlıca gerçekleştirebiliyorsanız epey işinize yarar. Hızlıca dememin sebebi formüllerin ve hesaplamaların aktarılması eş zamanlı zor oluyor. Molal hesap veya logaritmik hesap falan yaparken saç baş yoldurabilir. Tecrübeyle sabit.
Tablette bilgisayardan daha hızlı yaparım diye düşünüyorum tablete daha alışığım

@ItsAllGoodman hocam siz kimya mühendisliği okumustunuz bir fikriniz var mi acaba tablet konusunda?

Son düzenleme:
Laptopum var ama açıkçası hiç aram yok bilgisayarlar ile. Bilgisayar ile alabileceğim notları tablet ile de alabiliyor isem tableti tercih ederim. Sanırım bazı mühendislik programları var sadece onlar icin laptop kullanabilirim.Önemli kısım tabletten yapamayacağım şeyler
@Edmond_Dantes

Tablette bilgisayardan daha hızlı yaparım diye düşünüyorum tablete daha alışığım

@ItsAllGoodman hocam siz kimya mühendisliği okumustunuz bir fikriniz var mi acaba tablet konusunda?
Mutlaka lazım oluyor. Eğer tablet kullanmasam 1000 liralık milimetrik kağıt kullanmam gerekirdi sadece bir dönemde. Not alma kolaylığı ve yanında onlarca 1000 sayfalık kitap taşıma zorunluluğu olmaması da avantajlardan. Ben S9FE kullanıyordum, işimi gördü rahatlıkla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı