Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.197 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #11 393763 dedi: Yok kafama girmiyor. Yardim edin. Adamakıllı bir şey de anlamıyorum. 70 almazsam sinifta kalıyorum arkadaşlar. Ciddi cevap yazin. Benim icin onemli. Genişletmek için tıkla... Yazarak çalışmak faydalı olabilir.
393763 dedi: Yok kafama girmiyor. Yardim edin. Adamakıllı bir şey de anlamıyorum. 70 almazsam sinifta kalıyorum arkadaşlar. Ciddi cevap yazin. Benim icin onemli. Genişletmek için tıkla... Yazarak çalışmak faydalı olabilir.
393763 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #12 Adrastos dedi: Yazarak çalışmak faydalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hacı defter tam da hoca o kadar saçma kotu yazdiriyor ki anlasilmiyor.
Adrastos dedi: Yazarak çalışmak faydalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hacı defter tam da hoca o kadar saçma kotu yazdiriyor ki anlasilmiyor.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.006 Makaleler 3 Çözümler 20 29 Mayıs 2024 #13 393763 dedi: Hacı defter tam da hoca o kadar saçma kotu yazdiriyor ki anlasilmiyor. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan videoyu izle, adamın not tuttuğu yerleri not tut ve sonrasında o şeyleri 4-5 defa veya ezberleyene kadar kağıda yaz.
393763 dedi: Hacı defter tam da hoca o kadar saçma kotu yazdiriyor ki anlasilmiyor. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan videoyu izle, adamın not tuttuğu yerleri not tut ve sonrasında o şeyleri 4-5 defa veya ezberleyene kadar kağıda yaz.