TYT sınavında zor soru ve ayrıntı bilgi -genel- itibariyle çıkmıyor. Hatta geçen sene o kadar kolay sormuşlardı ki hiç çalışmayan insan bile kulaktan dolma bilgilerle yapabileceği soruları vardı. Bu bağlamda, direk şu kaynak diyemem belki ama piyasadaki orta seviye bir kaynağı çözmen yeterli olur. Kanımca düşük seviye kitaplarla vakit kaybetme. Konu anlatımı dinleyen herkesin orta seviye çözebileceğini düşünüyorum. TYT için Kimya çözmekle vakit kaybetme 1 tane kaynağı düzgün bir şekilde bitirmen yeterli olacaktır. Türkçe ve Matematik daha önemli.
Şimdi yazacaklarım sayısalsan geçerlidir.
AYT bazında ise yine zor soru yok fakat bilgi bilmen gerekiyor. Bildiğin takdirde çok rahat yaparsın. Yine piyasadaki orta seviye kaynaklardan birini alıp çözsen yeterli olur diye düşünüyorum.
Seviyen ileride çok iyiye gelirse MEB'in kitabını al oradaki notları felan iyicene oku, sana yetecektir. TYT ve AYT için de. Tabi bunu en son olarak yap yoksa vakit kaybetme. Umarım anlatabilmişimdir.