Mor Fasulye Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 907 Çözümler 1 Yer Ankara 10 Kasım 2022 #91 Sen lise de 1 almışsın, benim arkadaş ilkokulda matematikten 2,5 aldıydı ya la?
Steven Gerrard Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 358 10 Kasım 2022 #92 Lisedeyken bir arkadaşım fizikten 0 almıştı. Böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylediğimizde ise telefonundan açıp göstermişti
Lisedeyken bir arkadaşım fizikten 0 almıştı. Böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylediğimizde ise telefonundan açıp göstermişti
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 10 Kasım 2022 #93 Steven Gerrard dedi: Lisedeyken bir arkadaşım fizikten 0 almıştı. Böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylediğimizde ise telefonundan açıp göstermişti Genişletmek için tıkla... Hocam sınavdan teknik olarak 1 almak imkansız lakin ben aldım.0 mümkün ama 1 değil.
Steven Gerrard dedi: Lisedeyken bir arkadaşım fizikten 0 almıştı. Böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylediğimizde ise telefonundan açıp göstermişti Genişletmek için tıkla... Hocam sınavdan teknik olarak 1 almak imkansız lakin ben aldım.0 mümkün ama 1 değil.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 10 Kasım 2022 #94 Mirza Kaplan dedi: Hocam sınavdan teknik olarak 1 almak imkansız lakin ben aldım. 0 mümkün ama 1 değil. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün başıma çok komik şey başıma geldi. Tarih sınavındayım çok basit sorular kelebek sistem olduğundan masaya bir şeyler yazılmış. Hoca gördü kopyadan zor kurtuldum. Hepmi bana gelir arkadaş isyan edeceğim yemin ediyorum.
Mirza Kaplan dedi: Hocam sınavdan teknik olarak 1 almak imkansız lakin ben aldım. 0 mümkün ama 1 değil. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün başıma çok komik şey başıma geldi. Tarih sınavındayım çok basit sorular kelebek sistem olduğundan masaya bir şeyler yazılmış. Hoca gördü kopyadan zor kurtuldum. Hepmi bana gelir arkadaş isyan edeceğim yemin ediyorum.
Steven Gerrard Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 358 10 Kasım 2022 #95 Mirza Kaplan dedi: Hocam sınavdan teknik olarak 1 almak imkansız lakin ben aldım.0 mümkün ama 1 değil. Genişletmek için tıkla... Yanlış okumuşum mesajı. Olabilir hocam.
Mirza Kaplan dedi: Hocam sınavdan teknik olarak 1 almak imkansız lakin ben aldım.0 mümkün ama 1 değil. Genişletmek için tıkla... Yanlış okumuşum mesajı. Olabilir hocam.
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.522 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #96 Alf0nz0 dedi: 5 puan mı veriyorlar bana niye vermemiş. Hocam bizim bir tane arkadaş 8.sınıfta matematikten 0 almıştı. Genişletmek için tıkla... Oda bişey mi benim 2. Sınıftaki arkadaşım Matematikten 0 almıştı. Fakat derste soruları güzel çözüyordu. Nasıl becerdiyse artık.
Alf0nz0 dedi: 5 puan mı veriyorlar bana niye vermemiş. Hocam bizim bir tane arkadaş 8.sınıfta matematikten 0 almıştı. Genişletmek için tıkla... Oda bişey mi benim 2. Sınıftaki arkadaşım Matematikten 0 almıştı. Fakat derste soruları güzel çözüyordu. Nasıl becerdiyse artık.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 11 Kasım 2022 #97 Mor Fasulye dedi: Sen lise de 1 almışsın, benim arkadaş ilkokulda matematikten 2,5 aldıydı ya la? Genişletmek için tıkla... 2,5 mu ?
Mor Fasulye dedi: Sen lise de 1 almışsın, benim arkadaş ilkokulda matematikten 2,5 aldıydı ya la? Genişletmek için tıkla... 2,5 mu ?
Mor Fasulye Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 907 Çözümler 1 Yer Ankara 11 Kasım 2022 #98 CHRİS W4LKER dedi: 2,5 mu ? Genişletmek için tıkla... Evet, hoca sonra yeniden sınav yaptıydı öyle kurtardı. :d
CHRİS W4LKER dedi: 2,5 mu ? Genişletmek için tıkla... Evet, hoca sonra yeniden sınav yaptıydı öyle kurtardı. :d
EnesTkt Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 823 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #99 Şimdi matematikden 1 aldığımı öğrendim. Son düzenleme: 11 Kasım 2022
irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #100 borisyeisar dedi: Etiketlenmek güzel geldi ama puana inanamadım. Yanında en azından sözlü ya da ikinci sınavlar olurdu. Genişletmek için tıkla... Kimya 15, Fizik 5, Matematik 5 ile tekrardan konuya giriyorum. Dinden 52 almışım iyi bari .d
borisyeisar dedi: Etiketlenmek güzel geldi ama puana inanamadım. Yanında en azından sözlü ya da ikinci sınavlar olurdu. Genişletmek için tıkla... Kimya 15, Fizik 5, Matematik 5 ile tekrardan konuya giriyorum. Dinden 52 almışım iyi bari .d