Dekantıda pahalı hocam. Ahmet hocanın l'immensite si beğeniliyormuş o yüzden sordum.Dekant al hocam daha performanslı daha uzun ömürlü olur.
Dekantıda pahalı hocam. Ahmet hocanın l'immensite si beğeniliyormuş o yüzden sordum.
Koku benzerliği nasıl hocam.Muscentte öneririm C serisinde limmensite mevcut aventus ve megamare kullanmıştım inanılmaz performansları vardı.
Çok öneriyorlar Kimyager Ahmet L'immensite muadilini. Ben de yakın zamanda alıp denemeyi düşünüyorum.
Siparişleri sanırım instagram adresinden alıyor. Dm'den iletişime geçebilirsin.Ürün linki atar mısın hocam almayı düşündüm ben de cidden çok övüyorlar.
Siteside var hocam. Kozmolite K19 Parfüm (L.V. Limmesty (Vander waals) – Kimyager Ahmet Şahin-Kozmolite Hocam denedikten sonra bilgilendirirseniz çok memnun kalırım. @Let it happen .ama bu sanirim vander waalsÜrün linki atar mısın hocam almayı düşündüm ben de cidden çok övüyorlar.
Tabii ki hocam değerlendirir yazarım konuya.Siteside var hocam. Kozmolite K19 Parfüm (L.V. Limmesty (Vander waals) – Kimyager Ahmet Şahin-Kozmolite Hocam denedikten sonra bilgilendirirseniz çok memnun kalırım. @Let it happen .ama bu sanirim vander waals
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.