McSoren Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 708 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #1 Kimyager Ahmet l'immensite alınır mı? Ya bu parfümü ya da dekant olarak kenzo falan alacağım. Hangisini önerirsiniz?
Kimyager Ahmet l'immensite alınır mı? Ya bu parfümü ya da dekant olarak kenzo falan alacağım. Hangisini önerirsiniz?
bursa_teksas_16 Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 591 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üretim Mühendisi 23 Haziran 2025 #2 Dekant al hocam daha performanslı daha uzun ömürlü olur.
McSoren Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 708 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #3 bursa_teksas_16 dedi: Dekant al hocam daha performanslı daha uzun ömürlü olur. Genişletmek için tıkla... Dekantıda pahalı hocam. Ahmet hocanın l'immensite si beğeniliyormuş o yüzden sordum.
bursa_teksas_16 dedi: Dekant al hocam daha performanslı daha uzun ömürlü olur. Genişletmek için tıkla... Dekantıda pahalı hocam. Ahmet hocanın l'immensite si beğeniliyormuş o yüzden sordum.
bursa_teksas_16 Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 591 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üretim Mühendisi 23 Haziran 2025 #4 McSoren dedi: Dekantıda pahalı hocam. Ahmet hocanın l'immensite si beğeniliyormuş o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Muscentte öneririm C serisinde limmensite mevcut aventus ve megamare kullanmıştım inanılmaz performansları vardı.
McSoren dedi: Dekantıda pahalı hocam. Ahmet hocanın l'immensite si beğeniliyormuş o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Muscentte öneririm C serisinde limmensite mevcut aventus ve megamare kullanmıştım inanılmaz performansları vardı.
McSoren Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 708 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #5 bursa_teksas_16 dedi: Muscentte öneririm C serisinde limmensite mevcut aventus ve megamare kullanmıştım inanılmaz performansları vardı. Genişletmek için tıkla... Koku benzerliği nasıl hocam.
bursa_teksas_16 dedi: Muscentte öneririm C serisinde limmensite mevcut aventus ve megamare kullanmıştım inanılmaz performansları vardı. Genişletmek için tıkla... Koku benzerliği nasıl hocam.
Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.531 Çözümler 6 23 Haziran 2025 #6 Çok öneriyorlar Kimyager Ahmet L'immensite muadilini. Ben de yakın zamanda alıp denemeyi düşünüyorum.
Çok öneriyorlar Kimyager Ahmet L'immensite muadilini. Ben de yakın zamanda alıp denemeyi düşünüyorum.
bursa_teksas_16 Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 591 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üretim Mühendisi 23 Haziran 2025 #7 Let it happen dedi: Çok öneriyorlar Kimyager Ahmet L'immensite muadilini. Ben de yakın zamanda alıp denemeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ürün linki atar mısın hocam almayı düşündüm ben de cidden çok övüyorlar.
Let it happen dedi: Çok öneriyorlar Kimyager Ahmet L'immensite muadilini. Ben de yakın zamanda alıp denemeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ürün linki atar mısın hocam almayı düşündüm ben de cidden çok övüyorlar.
Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.531 Çözümler 6 23 Haziran 2025 #8 bursa_teksas_16 dedi: Ürün linki atar mısın hocam almayı düşündüm ben de cidden çok övüyorlar. Genişletmek için tıkla... Siparişleri sanırım instagram adresinden alıyor. Dm'den iletişime geçebilirsin.
bursa_teksas_16 dedi: Ürün linki atar mısın hocam almayı düşündüm ben de cidden çok övüyorlar. Genişletmek için tıkla... Siparişleri sanırım instagram adresinden alıyor. Dm'den iletişime geçebilirsin.
McSoren Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 708 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #9 bursa_teksas_16 dedi: Ürün linki atar mısın hocam almayı düşündüm ben de cidden çok övüyorlar. Genişletmek için tıkla... Siteside var hocam. Kozmolite K19 Parfüm (L.V. Limmesty (Vander waals) – Kimyager Ahmet Şahin-Kozmolite Hocam denedikten sonra bilgilendirirseniz çok memnun kalırım. @Let it happen .ama bu sanirim vander waals Son düzenleme: 23 Haziran 2025
bursa_teksas_16 dedi: Ürün linki atar mısın hocam almayı düşündüm ben de cidden çok övüyorlar. Genişletmek için tıkla... Siteside var hocam. Kozmolite K19 Parfüm (L.V. Limmesty (Vander waals) – Kimyager Ahmet Şahin-Kozmolite Hocam denedikten sonra bilgilendirirseniz çok memnun kalırım. @Let it happen .ama bu sanirim vander waals
Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.531 Çözümler 6 28 Haziran 2025 #10 McSoren dedi: Siteside var hocam. Kozmolite K19 Parfüm (L.V. Limmesty (Vander waals) – Kimyager Ahmet Şahin-Kozmolite Hocam denedikten sonra bilgilendirirseniz çok memnun kalırım. @Let it happen .ama bu sanirim vander waals Genişletmek için tıkla... Tabii ki hocam değerlendirir yazarım konuya.
McSoren dedi: Siteside var hocam. Kozmolite K19 Parfüm (L.V. Limmesty (Vander waals) – Kimyager Ahmet Şahin-Kozmolite Hocam denedikten sonra bilgilendirirseniz çok memnun kalırım. @Let it happen .ama bu sanirim vander waals Genişletmek için tıkla... Tabii ki hocam değerlendirir yazarım konuya.