Çözüldü Kinamax ile Tp-link TD-W8101G bağlanamama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
AMASYA
Daha fazla  
Meslek
Harita Tek. / Şehir Plancı
İyi akşamlar arkadaşlar. Babamın evinde Tp-link TD-W8101G marka kablosuz bir modemim var. Buna TP-Link Ti-WA5210G MRK dış ortam anteni ile dağıtıp kendi evimde de bilgisayarda Kinamax marka kablosuz alıcı ile internet kullanıyordum. 2 gün önce bilgisayarı açtım ve interneti göremez oldum.Telefondan bağlanabiliyorum. Ama Kinamax adaptörü hangi bilgisayara taktıysam ağı görmüyor. Bozuldu mu diye aynı adaptörden aldım getirdim taktım oda görmüyor ağı. Ama laptop olsun telefon olsun ağı görüp giriyor. Anlamadım ne iştir görüş ve önerilerinizi bekliyorum Saygılarımla.

Çözüldü. Teşekkür ederim. Sorun Kinamax adaptörün 802.11n sürücüsünü bulup yükleyince düzeldi. Windows'un yüklediği sürücü galiba 802.11g. İşin ilginç yanı bu adaptörün sürücüsü 2 ay sonra neden çalışmaz olsun :D Yeni mi aklı başına geldi ne ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı