mrliam Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar kindergarten'de sadece yazılar eşyalar ve envanter gözüküyor. Çözümü bilen varsa söylesin lütfen.
Arkadaşlar kindergarten'de sadece yazılar eşyalar ve envanter gözüküyor. Çözümü bilen varsa söylesin lütfen.
noXtenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #2 Ekran kartınız ne? DirectX desteklemiyor galiba. Artı 0 Eksi
KS KS mrliam Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #3 noXtenn dedi: Ekran kartınız ne? DirectX desteklemiyor galiba. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm gerek kalmadı bir şeye. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
noXtenn dedi: Ekran kartınız ne? DirectX desteklemiyor galiba. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm gerek kalmadı bir şeye.
468409 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.296 Çözümler 4 Yer Papua Yeni Gine Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #4 mrliam dedi: Sorunu çözdüm gerek kalmadı bir şeye. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz? Başka kişilerde sorunu yaşarsa yararlansın. Artı 0 Eksi
mrliam dedi: Sorunu çözdüm gerek kalmadı bir şeye. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz? Başka kişilerde sorunu yaşarsa yararlansın.
B Bregulor Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #5 mrliam dedi: Sorunu çözdüm gerek kalmadı bir şeye. Genişletmek için tıkla... Lütfen nasıl çözdüğünüzü yazar mısınız? Aynı sorunu yaşıyorum da. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
mrliam dedi: Sorunu çözdüm gerek kalmadı bir şeye. Genişletmek için tıkla... Lütfen nasıl çözdüğünüzü yazar mısınız? Aynı sorunu yaşıyorum da.