Kindred güçlü mü?

706111

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba.

Bu çar diğer ormancıların yanında gücü çok düşük gibi. Güçlenmesi de çok zor oluyor. Nişancı olduğu için çok kırılgan ama ADC oynarsak da botta rakipleri yenebilecek menzili, saldırı gücü yoktur.

Pasifinden ötürü de rakip takım pusu atıyor sürekli. Temkinli olsak da bu sefer pasif kasamıyor.

Gang için yetenekleri de yetersiz. Çünkü saldırı hızı oyundaki en düşük karakterlerden biri. Mesela bota gang attığımız zaman sihirdar büyüleri dışında neredeyse tüm karakterler süper hızlı hareket ediyor ya da desteğin efsunları sayesinde Kindred yaklaşmıyor bunların yanına.

Mid ve soloya gang atamıyorum. Çünkü gördükleri an kırılgan olduğu için ve yavaş olduğu için hemencecik kesiyorlar .

Ultisi süresi de çok yüksek bir süre. Yani bir de çoğu zaman gereksiz oluyor. Rakibi de ölümsüz yapıyor ya. Bir anlamı olmuyor.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

late game çarı

Hocam pasif oynayın Full Build olmaya yakın oyuna dahil olacaksınızdır zaten.

Kindred'ın en önemli özelliği pasifi, stack kasma olayı. Orman dön, gank atacağın yerdeki adamı işaretle, saldır. Takım arkadaşlarınla kordine oynamalısın ki o adamı öldürebilesin. Dakika 20-25 gibi zaten adam olursun. Stack kasamazsan oyun bitene kadar pek bir şey yapamazsın.

Bazı çarlar vardır dışlanmıştır, e-sporda hiç oynanmaz. Bazıları da tam e-spor çarıdır sürekli oynanır. Kindred e-spor için tasarlanmış çarlardan biri bence. Tam bir takım savaşı çarı ultisiyle takıma harika destek oluyor. Tam e-sporda ihtiyaç duyulan cinsten. Ama normal dereceli oyunlarda e-spordaki gibi iletişim olmadığı için yeterli verimin alınması zor. Şahsi görüşüm.

Hocam pasif oynayın Full Build olmaya yakın oyuna dahil olacaksınızdır zaten.
İşte pasifi oynuyamıyorum. Pusu atıyorlar.
Gang atamıyorlar. E'sini nerflediler yavaşlatmıyor adamları. Çok da yavaş çar.
Farm yapsan yani orman dönsen eskiye göre geç kesiliyor, az exp veriyor ve parası da çok az.

Son 30 maçtır stack kasamadım desem yeridir. Yaptırmıyorlar hiç. Damgalayıp öldürmekte de zorlanıyorum. Çünkü rakipler ölmüyor hiç.

Kindred seviyorum.

Evelynn tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…