Kindred güçlü mü?

Şimdi yapıyor musun?

Bu tamamen oynayan kişiye bağlı. Hareket hızı sana az gelebilir ama atılması var. Yavaşlatması az gelebilir ama sınırsız menzil kazanabiliyor. Karakterin ölümsüzlüğü var. Gank atacağın koridordaki rakip bayağı önde olmalı ki öldürebilesin. Yani ya solo oynamayacaksın ya da harbiden çok ustalacaksın. Kindred'da ustalaşmak istiyorsan bayağı bir zorluk çekersin. Başka bir şampiyon düşün bence.

Yemin ederim Master Yi, Rengar, Kha, Kayn, Vi, Rammus ile oynayınca gram zorluk çekmiyorum. Kindred dışında hepsi böyle kolay bence ama eğlendirmiyor onlar ben. Kindred'i çok seviyorum.

Burada adaletsizlik var. Hem de büyük.

Hareket hızı çok kötüdür, Q'su da adam yakalamak için yetersiz kaçmak için de bazen iyi bazen kötü. Çoğu karakter zaten Kindred'i Q atsa bile kolayca yakalıyor.

Burada adaletsizlik var. Hem de büyük.
Tüm karakterlerin yetenek setleri basit olacak diye bir şey yok. Bak Master Yi'ye. Q hasar verme, W can doldurma, E gerçek hasar verme, Ulti her şeyini arttırma. Bak Akshan'a. Pasifi Nasus'un tüm yetenek açıklamalarından uzun. Yok çift vurunca hareket hızı, düz vuruş iptal edince şu özellik, pasif patlatınca bu özellik vs. çok daha zor ve anlaması uzun süren bir karakter. Veya seti basit olup oynaması zor olan Kalista. Q'su mızrak, W'su görüş, E'si mızrakları çek, Ultisi takım arkadaşını fırlat. Ama kite dediğimiz vur-kaç olayını yapamazsan hiçbir şey yapamazsın. Aynı şekilde Draven da öyle. Çok güçlü, ama balta yakalayamazsan çok güçsüz. Kindred da öyle. Çok güçlü ama stack kasamazsan çok güçsüz. Stack örneğini Nasus ve Veigar'dan da örnek verebiliriz tabii.

Doğrudur hocam ama Bard, Nasus, Veigar çok kolay stack kasabiliyor bence. Bir de hareket hızları, hareket kısıtlama yetenekleri de süper yani onları. Örnek vere vere bağdat bulunur belki ama benim demek istediğim ormana göre Kindred gerçekten güçsüz kalıyor.

Ayrıca Kindred'in E yeteneği de nerf yedi.

Bu E yeteneği kaisanın pasifi yani. Bununla hasar vurmak çok zor zaten. Bir de av kaydı yapma zorluğu var.

Valla Kindred şu an diğer seçeneklere göre zayıf evet ama inan o kadar da güçsüz olduğunu sanmıyorum. YouTube'dan güncel metada bir Kindred videosu izlemeni tavsiye ederim. Bir bak neler yaptıklarına. Hem karakteri kavramana yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…