m3hm3t3f3 Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #11 YawuzZz dedi: Bende Lotto var. Zamanında 1000tlye çok severek almıştım. Fakat 1-2 hafta sonra iyice sıkmaya başladı giyilemez oldu. O yüzden Kinetix alıyorum Tabikide orjinal flonun sitesi Genişletmek için tıkla... Alma alışık değlsen tabanĵ çok sert ayağın su toplar
YawuzZz dedi: Bende Lotto var. Zamanında 1000tlye çok severek almıştım. Fakat 1-2 hafta sonra iyice sıkmaya başladı giyilemez oldu. O yüzden Kinetix alıyorum Tabikide orjinal flonun sitesi Genişletmek için tıkla... Alma alışık değlsen tabanĵ çok sert ayağın su toplar
YawuzZz Centipat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 152 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #12 Livakoviç dedi: Oynadıkça sıkan krampon mu olur dayı, ikisi de alınmaz Nike ömürlüktür. Yakın zamanda phantom modelinden alacağım Genişletmek için tıkla... Tamam 3k borç ver Nike alayım
Livakoviç dedi: Oynadıkça sıkan krampon mu olur dayı, ikisi de alınmaz Nike ömürlüktür. Yakın zamanda phantom modelinden alacağım Genişletmek için tıkla... Tamam 3k borç ver Nike alayım