H hasantalha3 Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #1 İtopya'dan King 13 Mask alınır mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
İtopya'dan King 13 Mask alınır mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.216 Çözümler 86 6 Temmuz 2022 #2 Alınmaması için sebep göremiyorum. İleride PSU değiştirebilir.
H hasantalha3 Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #3 Bir de şey soracağım ekran kartı PNY'ya o sıkıntı çıkarır mi?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.216 Çözümler 86 6 Temmuz 2022 #4 hasantalha3 dedi: Bir de şey soracağım ekran kartı PNY'ya o sıkıntı çıkarır mi? Genişletmek için tıkla... PNY bilindik marka zaten @hasantalha3 bir tek PSU sıkıntı. O değiştirilebilir. Kasaya gelirsek hava akışı konusunda ne kadar iyidir bilmiyorum.
hasantalha3 dedi: Bir de şey soracağım ekran kartı PNY'ya o sıkıntı çıkarır mi? Genişletmek için tıkla... PNY bilindik marka zaten @hasantalha3 bir tek PSU sıkıntı. O değiştirilebilir. Kasaya gelirsek hava akışı konusunda ne kadar iyidir bilmiyorum.