Kıng 13-MASK alınır mı?

isml7

Yoctopat
Daha fazla  
  1. Intel Core i3 10100F.
  2. PNY GeForce GTX 1650 Dual fan 4 GB.
  3. 16 GB DDR4.
  4. 500GB NVMe M.2 SSD.
Bu sistemin günümüz oyunlarına yeterli olduğunu düşünüyorum. Fiyatı da diğer bilgisayarlara göre aşırı ucuz(6999TL). Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Eğer bütçe artarsa bu alınabilir artmazsa yine de senin sistemin alınabilir.

İyi fiyat kaçırmayın.

Alınır alınmasınada hocam sistemi aldıktan sonra PSU'yu değiştirmenizde yarar var. Kasanın içinde barındırdıgı PSU çok kalitesiz ani elektrik kesintisinde C4 patlayıcı niyetine kullanılabilir. Yanabilir, patlıyabilir tabii değiştirmeyedebilirsiniz siz burada elektrik kesilmez ben Allah'a emanet kullanmak istiyorum dersenizde sizin bileceginiz iş hocam. Ben uyarmak istedim.

Ben de almayı düşünüyorum fiyatına göre iyi tek sorunu RAM'leri anakart 3200mHz destekliyor sistemde 3600mHz CL18 RAM kullanılmış.

Hocam APU sistem olmadıgı için 3200 le 3600 arasındaki farkı pek anlamazsınız ki ben 3600 MHz kullanmak istiyorum derseniz XMP özelligi ile bu sorunu halletmiş olursunuz.
Hocam haklısınız ama benim takıldığım yer mHz hızı değil CL hızı,iyi bir RAM'de en kötü CL16 olması lazım CL18 çok kötü bir değer benim için ama yine de sistem alınmaya değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…